Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van értelme féltékennyé tenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme féltékennyé tenni?

Figyelt kérdés

A barátom mostanában nem mond semmi szépet, kedveset. Ugye most a suli miatt alig találkozunk, de neten se mond semmit. Még azt se hogy hiányzol :o ami olyan sz@rul esik.

Elérhetek azzal valamit, hogy kiírom: Ilyen szépeket mondani nekem! (L) :$

Mert egyik fiú haverom télleg valami szépet mondott nekem. Talán ezzel elérek valamit, vagy csak magamat boldogítom?

2009. szept. 25. 13:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Talán felfigyel rá és megkérdezi mi ez a kiírás!Ha jelenetet rendez akkor 2féle lehet a végkimenetele a dolognak:1 azé mert szeret és nem akar elveszíteni, vagy 2 h addig fajul h egy okot talál arra ha már nem szeret h szakítson veled! Szerintem a legokosabb megoldás ha elmondanád neki mi bánt, mitől félsz, hátha nem sikerül!Aztán jöhet a b-terv:) Sok sikert!
2009. szept. 25. 13:51
 2/8 anonim ***** válasza:

Attól mert nem folyatja a nyálát minden egyes este, vagy minden nap, attól még szerethet. Azzal meg csak magadnak ártasz ha ilyet kiirsz, mert még ráadásnak el is veszitheted... Ha majd nem lesz fáradt vagy találkoztok, biztos mondd ilyeneket.

Ha meg nem, akkor nem szeret.

L/22

2009. szept. 25. 13:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Bocsi:$ elírtam hátha úgy sikerül
2009. szept. 25. 13:53
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszi a tanácsot. :D

Hát eddig még nem szólt semmit... Várok.

De akkor is kicsit szemét dolog, hogy már 2-3 hete annyit se vet oda, hogy hiányzok pl...

2009. szept. 25. 13:58
 5/8 anonim ***** válasza:

Én egy év alatt 4szer hallottam olyat, hogy hiányzom, és soha nem hisztiztem emiatt, de olyan meg pláne nem fordult meg a fejemben, hogy akkor oda szúrok ahol a legrosszabb: féltékenységet idézek elő. Szerintem ez egy gusztustalan húzás. Miért nem lehet normálisan megbeszélni mindent? Miért kell folyton elbeszélni egymás mellett, meg ilyen hülye cseleket kitalálni?

Ha rosszul esik, akkor tedd szóvá, beszéljétek meg. Pont.

2009. szept. 25. 16:06
 6/8 A kérdező kommentje:

Azért a megbeszélés az olyan... mindig jó ötletnek tűnik, de jelen esetbe ilyet témába hozni: Te, mért nem mondod hogy hiányzok? :D xD

A múltkor neki sok szív volt kiírva, meg pirulós fej, mikor már 3-4 napja, még telefonon se beszéltünk. Nem nekem szólt valószínű...

Elég szemét dolog ez... Igaz. De most azért kicsit rendesebb volt. Jeee...

De felháborító, meg se kérdezi? De ami még rosszabb: Hogy ilyen agyatlan vagyok, hogy ezzel szórakoztatom magam...

2009. szept. 25. 16:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Az nem jó jel ha már észre sem veszi!Tényleg próbáld meg megkérdezi, rávezetni h téged mi bánt,talán többet érsz vele mint ezzel a "féltékennyé tevéssel" Első voltam!
2009. szept. 25. 17:19
 8/8 A kérdező kommentje:

Azt hiszem meg fogom kérdezni mi a baj.

De amúgy én tök jól elgondolkoztam azon, amit mondtatok, és télleg, mert nem nyáladzik, hogy szeret, meg hiányzok, attól még... Szerethet, és hiányozhatok.

Persze én írtam rá a múltkor. És folyamatosan írt, ahogy én írtam, ő rögtön vissza. Mintha... Örült volna nekem.

A multkor is, mikor kora délután feljött, mint szokott, és ott volt egy órát, megkérdeztem ki van fent neki. Azt mondta, hogy csak én.

Talán túl sokat várok, az egyszerű szavaktól.

2009. szept. 26. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!