Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok hány %-ára illik ez a videó?
Elég sokra sajnos. Az öltöny meg a bömös láttán egyből bepucsított a kis ribanc.
2013. ápr. 20. 22:08
A gazdag nők és a gazdag férfiak általában hamarabb észreveszik a saját köreikben (vagy legalábbis látszólag) ott mozgókat. Egy milliárdos pasi sem valószínű, hogy komolyan reagált volna rá, ha végignéz rajta a folyosón az egyik takarító lányka, viszont lehet, hogy ugyanezt a lánykát kisminkelve, szép frizurával, estélyiben, egy puccos fogadáson már jobban észreveszi.
2013. ápr. 20. 22:12
Az útólsóval egyet értek! Rám igaz!
2013. ápr. 20. 22:30
Szerintem is igaza van #12nek.
Ettől függetlenül tudjuk, hogy mire ment ki ez a reklám.
2013. ápr. 20. 22:52
Ez egy felületes video. Itt csak a jó kocsi meg a jószituáltságra megy ki. Ennél sokkal de sokkal TÖBB is kell nekik. Főleg a megnyerő személyiség! A kocsi + pénz még nem minden. Emberileg is nagyon jónak kell tudni lenni. Főleg ha több jelentkező versenyző gané közül válogat ez a kibszott nőstényállat.
2013. ápr. 20. 23:29
2013. ápr. 20. 23:40
nem tudom,de rám nem igaz.ha ilyen jól néz ki egy pasi, és munkás, én akkor is elmentem volna vele. persze gondolom most hazudok.
2013. ápr. 21. 11:09
A többségére biztosan, látva a mai világot:s
2013. ápr. 21. 12:34
Én nem is igazán értem, miért kellene feltétlenül egy kétkezi munkából élő pasinak ilyen dúsgazdag maca? Miért nem jó a hozzájuk hasonló társadalmi körökből származó helyes, rendes, dolgos, kedves lány? Még szerencse, hogy nemcsak ilyen valóságtól elrugaszkodott, nagyravágyó pasik vannak.
2013. ápr. 21. 13:33
A téma a fontos! Semmi köze a reklámhoz.
Én egyébként nem a melósok közül válogatok, de nem azért, mert lenézem őket, hanem azért, mert hasonló a gondolkodásmódunk. Egy melós nem az én világomban él.
Példa: Az egyik alkalmazottam azt mondta, hogy ha megnyerné az ötöst, a lottón, akkor venne egy kis traktort, hogy ne kelljen mindig kézzel felkapálni a telkét. Rögtön kicseréltetné a cserepeket a tetőn, mert már nagyon öreg a tetőszerkezet. és egy csomó hasonló dolgot mondott. Ezzel szemben, ha én kerülnék ilyen helyzetbe. otthagynám a francba azt az öreg parasztházat és Malorkán vennék nyaralót és befektetném a pénz jó részét, hogy szépen gyarapodjon. Kicsit más a hozzáállás.
2013. ápr. 21. 14:21
Kapcsolódó kérdések: