Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehetne lepattintani egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne lepattintani egy srácot, aki már pár hónapja szinte minden bulin ott van ahol én és állandóan felkér táncolni?

Figyelt kérdés

Egyszer táncoltam vele, de nagyon kellemetlen a modora. és nagyon csúnyán beszél, és nagyon bűzös a lehelete. Nem kívánja egyetlen porcikám sem.

Már többször megmondtam neki, hogy nem akarok vele táncolni, de mindig próbálkozik. Már nagyon terhes a közeledése.

2013. ápr. 20. 21:16
 1/9 anonim ***** válasza:
terhes?? terhes vagy!
2013. ápr. 20. 21:19
 2/9 anonim ***** válasza:
Hányd le!
 3/9 anonim ***** válasza:
ha nem akarsz akkor ne táncolj vele -_-
 4/9 A kérdező kommentje:
Hát ezt meg hogyan , miből olvastad ki a kérdésemből?
 5/9 anonim ***** válasza:
Vannak ilyenek, szerintem direkt csinálja.
2013. ápr. 20. 21:20
 6/9 A kérdező kommentje:
Bocsi, ezt az egyestől kérdezem.
2013. ápr. 20. 21:20
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha legközelebb buliba mész, vigyél magaddal egy srácot, akit előtte megkérsz arra, hogy játssza el a fiúdat. Garantáltan le fog rólad kopni, főleg, ha nem csak egy -két alkalommal lát vele együtt.

Az már csak hab a tortán, ha olyan fiút sikerül erre megkérned, aki esetleg tényleg tetszik neked, mert a srácok szívesen játsszák el a megmentő lovagot és ha te is tetszel neki,simán összejöhettek ezidő alatt.

Hidd el, beválik... Nekem bejött 100%-osan, az ellenszenves pasi lekopott, én pedig pár éven belül férjhez mentem a hős lovagomhoz. 17 éve vagyunk együtt és két gyermekünk született:)

2013. ápr. 21. 00:48
 8/9 A kérdező kommentje:
Én nem akarok partnert, nem akarok senkivel állandóra összejönni. Barátaim vannak, és az nekem elég. De verekedést sem akarok. Valahogy ezzel a sráccal kellene megértetni, hogy nem akarom őt és mást sem.
2013. ápr. 21. 12:45
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha nem akarsz, nem jössz össze vele, mert nem kötelező.

Ha meg verekedés lenne mert agresszív, jobb, ha keményebb srácot választasz. Ennyi. Bocs, de maguktól nem fognak megoldódni a problémák és siránkozással nem mész semmire.

Még valami, ha ennyi jó barátod van, akkor miért nem állítják le ők, ha látják, hogy gond van vele? Az én baráti körömben természetes volt, hogy ilyen problémával is fordulhattam hozzájuk. Kérd meg őket, hogy vigyázzanak rád és ha a srác nem fér hozzád előbb- utóbb leáll. Vagy leállítják.

2013. ápr. 21. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!