Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy családos anya, akivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy családos anya, akivel jóban vagyunk, és ma elég fura dolog történt. Van benne valami, vagy csak bele látom?

Figyelt kérdés

Van 3 gyereke,és egy élettársa,akivel friss a kapcsolat.És ma át jött ,és beszélgettünk,ahogy azt szoktuk.

És panaszkodta,hogy milyen kis mellei vannak(85-d).

Én pedig hitetlenkedtem,hisz látszik ruhán keresztül,hogy nagyok.

És viccből mondtam neki,hogy mutassa meg.Erre le húzta a felsőjén a cipzárt,és meg mutatta melltartóban őket.

Ami hát eléggé meglepett,de azért akkor már ki is vizsgáltam szemmel,hogy hatalmasak neki,nem kicsik.

Most szerintetek ezt úgy gondolta,hogy a barátságba bele fér,vagy tetszhettem neki?

2013. ápr. 19. 21:30
 1/10 anonim ***** válasza:
nézd én szoktam a szomszéd sráccal beszélgetni, de még ilyet nem csináltam, egyébként hasonló a felállás, annyi nekem nincs társam, mindenről dumálunk, de ilyet nem csinálnék, szóval a Ti felállásotokat nem ismerem, hát ez nekem már nem barátság kategória N
2013. ápr. 19. 21:39
 2/10 anonim ***** válasza:
kamu:D
2013. ápr. 19. 21:40
 3/10 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom,azért érdekes volt...

2. nem kamu,ma délután történt.meg ha hazudnék,az szaftosabb lenne...

2013. ápr. 19. 21:42
 4/10 poiu ***** válasza:
Nem látod bele. De én nem mennék bele...
2013. ápr. 19. 21:46
 5/10 anonim ***** válasza:
Egy 3 gyerekes nőnek nincs szüksége ilyen mutatványra, ha kell neki egy pasi:D Egy pasi jön magátl, mutatvány nélkül is:D
2013. ápr. 19. 21:51
 6/10 anonim ***** válasza:
Ezt egy tini lehet hogy megcsinálja,de egy idősebb nő nem huzigálja a felsőjét,hanem elkapja a grabancodat :)
2013. ápr. 19. 22:04
 7/10 anonim ***** válasza:
lehetséges.....hát itt minden megtörténhet mánnn
2013. ápr. 19. 22:17
 8/10 anonim ***** válasza:

" hazudnék,az szaftosabb lenne..."

Tehát szoktál hazudni! Mi a garancia, hogy most nem ezt teszed? Semmi.

2013. ápr. 19. 22:17
 9/10 A kérdező kommentje:

Ő 3 éves,én meg 24.Azért is gondolkodom,hogy mi is ez,mert hát mégiscsak van valakije,és a minap mondta,hogy nem kezdene magánál fiatalabb pasikkal.

De lehet tetszem neki,és kacérkodik,erre is gondoltam.

2013. ápr. 19. 22:18
 10/10 A kérdező kommentje:

9es,ezt iróniának hívják...

És sokszor alkalmazom...

2013. ápr. 19. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!