Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, mit tennétek helyembe, azért mert tetszik és beleszerettem egy hajléktalanba?
Házunk közelébe mindig kéreget egy 30 év körüli férfi. Nekem nagyon tetszik, eszméletlen helyes, ezért direkt mindig arra járok és szép pénzt adok neki. Nagyon sokat gondolok rá, nem tudom kiverni a fejemből.
21 éves csinos jól szituált lány vagyok, ezért barátaim hülyének néznek. Szerintetek tényleg bolond lennék emiatt?
Szerintem amikor legközelebb találkozol vele,ne pénzt adj,hanem vigyél kaját amit te főztél,illetve kicsit érdeklődj,beszélgess vele.
Ha esetleg belül is jó ember,és mondjuk deviza miatt lett hajléktalan,vagy válás esetén ha a volt nő kisemmizte,akkor nyugodtan elgondolkozhatsz,hogyan segíts neki.
Csak vigyázz,nehogy kihasználja,hogy csinos,fiatal,jól szituált lány vagy,keresel neki munkát,adsz neki pénzt,megjátssza hogy szeret,és majd ha kikupálódik lekoccol valaki mással.
HA már bizalmasabb kapcsolatban vagytok,akkor én a helyedben megkockáztatnám,hogy kikupálom kicsit,főleg ha lenne is rá pénzem.Minimum 50ezer kellene rá.
Én kivennék egy hónapra valami pici lakást vagy egy szobát a külvárosban,ahol a lehető legolcsóbb(hogy ne a pénzeszsákot lássa bennem)és oda vinném,sétáltatnám és vinnék neki sampont,tusfürdőt borotvát meg tiszta ruhákat,még véletlenül se valami minőségibb márkát,csak annyira hogy ápoltnak nézzen ki.Megmondanám neki,hogy ott lakhat egy hónapig,mert szeretem,viszont ha nem keres munkát nagyon gyorsan akkor záros határidőn belül utcára teszem újra.
Fontos,hogy ilyen esetben ne egy belvárosi albérlettel és márkás cuccokkal érkezz hozzá,mert beleszokik az anyagi jólétbe,megszokja hogy ott vagy neki,és szeretetből újra meg újra kinyitod a pénztárcádat,úgy hogy ő semmit nem csinál.
miért ő ki?
megélhetési hajléktalan ??? :)
egyébként én is láttam már lecsúszott 50-es pasit a metrón. Ha gazdag nő lennék, kikupálnám, kihasználnám, meg ő is kihasználna, és amig elégedettek lennék vele, addig illegetném magamat mellette.
de nem vagyok gazdag (se) :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!