Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nagy Ő elfelejtése?

Figyelt kérdés

Megtaláltam..de kidobott..nem mostani sztori,régen történt.Azóta voltak barátaim most is van,szeretem is nagyonnagyon,de azt a srácot nem tudom elfelejteni.:S kerülöm is nehogy megkavarjon bennem valamit.változik ez majd valaha is??

18/L

2009. szept. 24. 18:27
 1/3 anonim ***** válasza:
csakha jön egy új. addig végig rossz lesz...:S
2009. szept. 24. 18:38
 2/3 anonim ***** válasza:
81%
en mar egy eve vagyok igy, csak annyi h en fiu vagyok,meg azota semmit nem hallottam rola, bar nem is akarok....es megis hianyzik maig,jo ha mas csajjal vagyok nem, de peldaul most is h full egyedul vagyok egy helyen ramjott a dolog:( mondjuk az is igaz h nem soka megyek egy csajhoz es akkor mar jo lesz
2009. szept. 24. 18:40
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
hát én is fiú vagyok, és nagyon érzelmetlenül dobott ki a nagy ő, elfelejteni soha nem fogod, mint ahogy én se, de majd ha jön egy másik srác, akkor másképp fogsz rá visszagondolni és még mosolyt is varázsolhat az arcodra az az emlékezés ! Ne bánkódj, ilyen szar a világ, mert szar emberek alkotják !
2009. szept. 24. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!