Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Szakítás után a ti pasitok is visszapróbálkozott?
Nemrég szakított velem a barátom. Azt mondta hogy már nem szeret. Soha, soha többet nem fogok vele újra összejönni, mert egy gerinctelen féreg, megbíztam benne teljes mértékben, megosztottam vele az egész életemet, nagyon szerettem őt, és mégis elhagyott. Viszont úgy érzem, hogy annak ellenére, hogy kidobott, maradtak benne kételyek. Mert tudom hogy egy jó ideje már nem szeretett, ezt én is éreztem (habár akkor még nem akartam bevallani magamnak, pedig sejtettem), de valamiért mégis kitartott mellettem még. Szerintem azért, mert vonzónak tart külsőre. Nem dicsekedni szeretnék, de rengeteg pasi flörtöl velem és bókolnak nekem, és sokan szeretnének megkapni, ezért is gondolom, hogy ő sem mondott le rólam teljesen. Úgy érzem, ha "kanos" lesz, keresni fog. "Nem sok ilyen lány állna szóba vele, mint te, örülhetett volna, hogy ilyen jó csaj volt a barátnője. Még a ronda csajok is lerázzák, ő meg téged dob... Hát megáll az ész" Ezt az egyik barátnőm pasija mondta, idéztem.
Szakításkor is ezt mondta: "Gönyörű vagy, rengeteg srác megbolondulna érted. Nagyon okos vagy és egy nagyon szerethető, aranyos lány. De már nem érzem ugyanazt, mint régen. Nem szeretlek. Én változtam meg, nem te, te ugyanolyan jó vagy mint régen, ne magadba lásd a hibát, én vagyok a bűnös." És közben folyton ölelgetett, hogy ne érezzem magam szarul. Pedig olyan megalázónak érzem, ha utólag rágondolok erre a jelenetre... Mert sajnálatból tette az egészet. Aztán lelépett és azt mondta, soha többet nem fog keresni, mert így csak nehezebb lenne elválni.
De én mégis azt érzem, hogy vissza fogja majd magát valamikor "nyalni". Persze én már akkor számára elérhetetlen leszek, természetesen. Nem leszek vele bunkó, mert egy nagyon kedves ember vagyok, de hogy már barátok sem leszünk többé ezek után, sőt, semmilyen kontaktusba nem kerülünk többé, max köszönök neki és kész, az teljesen biztos. Akkorát csalódtam benne, hogy a látványa is irritál már.
Első barátnője voltam. Nem volt egy macsó fiú, eddig minden lány elutasította előttem, nem nagyon tudott csajozni, gyerekes, félénk volt a viselkedése és ezt megérezték a lányok rajta. Belsőre nem egy vonzó pasi, aki után minden nő futna, mert olyan jó szövege van. De én egy idő után mégis megkedveltem belsőre, mert jobban megismertem, habár az elején én is csak sajnálatból randiztam vele. Igazából elég gyerekes, nagyon csendes és félénk, anyuci pici fia típus volt. De előnyére mondom, hogy sportos és igazán jóképű. Én nagyon kedves voltam vele, rögtön belém is szeretett, mindig próbált elcsábítani, habár kicsit szerencsétlenül, bevallom. De én mégis adtam neki egy esélyt, nem küldtem el a francba mint a többi lány tette vele korábban, mert bíztam benne, hogy ő más mint a többi pasi, ő legalább nem fog megcsalni és nem fog elhagyni. Hát a szerény, félős "kisfiúból", mikor már megszerzett és tudta hogy az övé vagyok, hirtelen egy magabiztos, beképzelt bunkó, tuskó alak vált. Tényleg átváltozott, és utána már folyton csak kamuzta, hogy szeret, pedig már én is éreztem, hogy nem. Sokszor meg is bántott, súlyosan, mégis megbocsátottam neki mert mindezek ellenére nagyon szerettem. Mostmeg elhagyott, kamu indokokra hivatkozva (nincs elég időm rád, stb), meg hogy már nem tud szeretni többé.
Csajok, nektek mi a tapasztalatotok, volt már olyan nektek, hogy a ti exetek újra felkeres titeket? :) (Csak kíváncsiságból) Mit gondoltok az én exemről?
UI.: részemről teljesen vége, soha többet nem fog már megkapni, ha netán bepróbálkozna megint
Erről az egészről az a véleményem,hogy te egyántalán nem vagy ezen túl és TE MINKET akarsz arról meggyőzni,hogy soha többet nem állsz vele szóba meg bla-bla-bla....
Egyfolytában azt írod,hogy szerinted meg fog keresni,miből gondolod???Szerintem nem!És mellékesen meg TE akarod azt,hogy megkeressen de ő bizony nem fog!Úgy gondolom kicsit elvagy magadtól szállva és dobott egy pasi és most szarul érzed magad ez véget.Hát Istenem van ilyen.
Nem tudom hány éves vagy de ebből nem csodálom,hogy otthagyott.Vegyél vissza a nagy arcból!!!
Én volt,hogy szakítottunk a nőmmel,és megint össze jöttünk egy hétre...De aztán végül szakítottunk,de utánna is össze jártunk egy darabig szexelni.
Elég nehezen szakadtunk el egymástól...
De a mai napig haragszik rám,és hibáztat.Pedig majdnem 2 éve nem járunk.
Nálad sincs rendben valami agyilag, a többiekhez hasonlóan én is azt érzem egy kicsit elvagy szállva magadtól. Ne feledd a vásár mindig kettőn áll. A leírásodból kitűnik, hogy az egész kapcsolatotok alatt te a srác fölé pozicionáltad magad, lehet, hogy ő is érezte ezt egy idő után. Erős a sértettség benned, hogy dobni merészelt téged, de ez van, ha a szerelem nincs meg akkor hiába, legalább korrektül megmondta mi a helyzet.
26F
"Ti pasitok is"?
Csak a miénk. A Tied ezek szerint még nem próbálkozott :) Csak szeretnéd, ha próbálkozna. Én nem bántalak, átérzem a helyzetedet mert én is ezt élem át most. Nos, nem sok esély van rá, hogy jelentkezni fog. FŐleg ha "soha többé"-vel váltatok el. Van annyi büszkeség benne is, hogy ne könyörögje vissza magát. A legerősebb kapocs, ami motiválná, a szeretet, szerelem pedig már nincs meg. Csak az vágyik vissza aki még szeret. :( Ha nem érez már semmit, nincs miért visszajöjjön. Az, hogy jó csaj vagy ide sajnos kevés. Csak a megszerzéshez elég, a megtartásához nem. Én is az vagyok, mondják a haverjai, hogy nem talál még egy ilyen szép csajt, mégis elhagyott. Az egyetlen dolog amiért visszajöhetne azok az irántad érzett érzései. Amik viszont már nincsenek, ahogy írtod. :( Szerintem így nem fog visszajönni. Ne nagyon reménykedj ebben. Én is azt szeretném persze, ha rájönne mekkora hibát követett el mikor elengedett de az az igazság aki már nem szeret az erre már nem jön rá mert ő már nem lát veszteséget. Az, hogy te nagyon szép vagy és nem talál még egy ilyen szépet elfogadja majd idővel de nem fog visszajönni miatt. A sértettségünk és egonk megnyugtatása miatt szeretnénk ha bepróbálkozna, elégtétel gyanánt. Bár én visszafogadnám ha visszajönne mert még mindig nagyon szeretem. De az Ő döntése, el kell fogadni és továbblépni. Majd ha látja milyen jól elvagy, talán elgondolkozik a döntése helyességén. Ha már nem szeret sajnos nincs miért visszajönnie. Esetleg szexelni, de arra meg pont nem kéne sztem egyikünknek sem egy ilyen pasi nekem legalábbis nem mert arra találok nála ezerszer jobbat is!
Átváltoznak a pasik, ha megszereznek egy jó nőt. Velem is ez történik.
ugyan ez van most velem is...nem értem a férfiakat..de már nem is érdekel..annyiszor megbántott az ő hibájából amit ő is tud és be is vallotta h ő baszta el...de már nem szeret..pedig annak ellenére h lelkileg eltaposott én mindig odaadoan szerettem..és mindent lemondtam érte...
szeretem de nem tudok vele mit tenni..sőt igazából örülnöm kéne h mivel én gyenge voltam h dobjam legalább ő megtette..csak ne fájna ennyire..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!