Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Maradjak vele? Vagy Mi legyen?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maradjak vele? Vagy Mi legyen? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

barátommal 3 hónapja vagyunk együtt. de nagyon keveset találkozunk mert messze lakik. szeretjük egymást, de bizonytalan vagyok mert így nem működik a kapcsolat... suli miatt nem tudjuk főként megoldani ezt a problmát.

messze alatt 60 kilométert értek.

volt már róla szó hogy szakítsunk, de nembírjuk... annyira szeretjükegymást. :(

mittegyek?? lécci válaszoljatok!!

2009. szept. 24. 17:57
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
60 kilometer? Az nem tavolsag, mar ne is haragudj. Egy ora maximum busszal, vonattal. Kozepen is lehet talalkozni. Hulyeseg lenne emiatt szakitani, ha tenyleg szeretitek egymast, bar mondjuk akkor mar magatoktol is meg tudtatok volna oldani....
2009. szept. 24. 18:02
 2/7 anonim ***** válasza:
60km tényleg nem nagy távolság. Ha szeretitek egymást ne szakítsatok. Mennyi idősek vagytok
2009. szept. 24. 18:13
 3/7 anonim válasza:
Hát tényleg nem távolság ez ! Szerintem is maradjatok együtt, ha tényleg szeretitek egymást ! :) Barátom és én 3évig mindennap láttuk egymást, szeptembertől új suliba mentünk, mi is átgondoltuk, hogy mi legyen. Sokkal jobban kijövünk egymással, mintha közel lennénk!
2009. szept. 24. 18:13
 4/7 anonim ***** válasza:
lehet h ez gonosznak hangzik...de! Ha igazán szeretitek egymást, akkor miért merül fel ilyen miatt a szakítás gondolata? A szerelem mindent legyőz elvileg, pláne a 60km-ert. Szóval ha igazán minden rendben lenne köztetek, akkor meg sem fordulna a szakítás a fejetekben. Nemlehet h van ott még más probléma is?
2009. szept. 24. 20:25
 5/7 anonim ***** válasza:

60 km miatt sírsz?

Másokat kontinensek választanak el, mégsem drámáznak, csinálnak látványszakítást és egyebek.

2009. szept. 24. 20:34
 6/7 A kérdező kommentje:

20:34... --> látványszakítás...? rosszindulatúnak látszol... =/ nemaz éndolgom. tetudod mijenvagy. nemkell flegmáskodni...

amugy köszönöm mindenkinek a válaszokat... én 17 vagyok barátom 18.

2009. okt. 1. 19:37
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem flegmáskodok, komolyan gondoltam.

60 km lófing. Se.

Én a sulimtól lakok annyira.. A barátomtól meg a 6x-osára.

És mint mondtam még sem rendezek ilyeneket..

Maradj vele igen. Gondolom ha jön a fősuli, gondoltatok valami összeköltözősdire.

2009. okt. 3. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!