Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátomnak van két kisfia...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomnak van két kisfia akiket sajnálatos okok miatt ő nevel. Nagyon szeretem őket és ők is szeretnek. Mit a véleményetek egy ilyen kapcsolatról? Lehet tartós? 23/L

Figyelt kérdés
2013. ápr. 18. 11:31
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
7. Én 24 leszek ő pedig 35
2013. ápr. 18. 12:01
 12/26 anonim ***** válasza:
0%

De ők sosem lesznek a te gyerekeid, ők az Ő gyerekei lesznek. És ezt majd érezni is fogod. Ilyen fiatalon szülni akarsz egy apának egy harmadik gyereket?? Eszednél vagy?

Áh.. rossz nézni, hogy így elszúrod az életed, kis fiatal buta liba hozzáállásod van, és ezt kihasználják. Na és ha mégsem jösztök ki 1-2 éven belül? Akkor ott leszel egy síró kisgyerekkel fiatalon, szerinted melyik pasi fog ilyen csajjal nyűglődni, amikor ott van a sok szingli csirke.

Remélem jó döntést hozol, és megjön az eszed. :/

2013. ápr. 18. 12:06
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
55%-os, sztem ha a kérdező nem olyan rosszindulatú, megkeseredett banya módra áll hozzá a dolgokhoz, mint amilyennek Te tűnsz a hozzászólásaid alapján, talán a pasi sem fogja otthagyni. :)
2013. ápr. 18. 12:09
 14/26 anonim ***** válasza:

" Na és ha mégsem jösztök ki 1-2 éven belül? Akkor ott leszel egy síró kisgyerekkel fiatalon, szerinted melyik pasi fog ilyen csajjal nyűglődni, amikor ott van a sok szingli csirke. "

Ha egy gyerektelen pasit szed fel, attól pont ugyanúgy ott állhat pár év múlva a karján egy síró csecsemővel, egyedül. Ezen a férfin legalább látja, hogy ha törődik a gyerekeivel, akkor valószínűleg a közöst sem fogja elhanyagolni.

2013. ápr. 18. 12:13
 15/26 anonim ***** válasza:

Én csak segíteni akartam egy kortársamnak, hogy elkerüljön egy olyan rossz döntést, ami az egész életére kihat. Tudom, hogy most biztos szerelmes abba a férfibe, de ez tényleg múlandó, főleg ilyen fiatalon egy lány nagyon befolyásolható érzelmileg.

Dehát, ez egy szabad ország, itt mindenki úgy b@ssza el az életét, ahogy akarja... nem az én életem, tehát én csak javaslatot tettem neki :)

2013. ápr. 18. 12:21
 16/26 anonim ***** válasza:

15: Csak nem biztos, hogy jó a javaslatod. Annak idején anyukámnak is javasolták, hogy ne menjen hozzá egy elvált, gyerekes férfihez, ahhoz képest lett még neki is gyereke és 50 éve együtt vannak. Azt jósolták nekik, hogy egy kiló sót nem fognak együtt megenni.....

Én meg hozzámentem egy gyerektelen férfihez, nem is éretlen tiniként, hanem 29 évesen, aztán 5 év múlva meg ott voltam a két gyerekkel, romokban heverő házasságban.

2013. ápr. 18. 12:25
 17/26 anonim ***** válasza:

az ő gyerekire vagyok kíváncsi, hány évesek?

tudod a gyereknevelés nem egyszerű, ezt azért mondom nekem van 3, sőt már elég nagyok, a legnagyobb tőled 1 évvel idősebb, ezért kérdezem a gyerekek hány évesek, hogyan állnak hozzád? N

2013. ápr. 18. 12:33
 18/26 A kérdező kommentje:
17. A nagyobbik 10 a kicsi 6 éves
2013. ápr. 18. 12:56
 19/26 anonim ***** válasza:
az miért sajnálatos ha a barátod a saját gyerekeit neveli? (igyekszem nem kiforgatni a kérdést, de nekem így jött le.)
2013. ápr. 18. 13:11
 20/26 A kérdező kommentje:
55% Ha belegondolsz abba, hogy ezeknek a kicsi gyerekeknek szükségük lenne egy pótanyára aki gondoskodik róluk és figyelembe veszed azt is, hogy sajnos a mai világban annyira önzők az emberek, hogy az apukájuk két gyerekkel szinte senkinek nem kell. Akkor te mire döntenél????
2013. ápr. 18. 13:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!