Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti szeretitek ha egy lány mindig nevet és mosolyog? :D
Figyelt kérdés
csakmert én mindig nevetek és csak olyankor figyel a kiszemelt és mindig is igy volt h ha nevetek/mosolygok akkor néznek. persze nem úgy nevetek mint egy ló.. xd
Válaszokat előre köszii.
Amugy szerintetek teccek neki?
2009. szept. 24. 16:02
1/8 anonim válasza:
sztem hülyeség állandóan vihogni meg vigyorogni.Néha elég idegesítő...
2/8 anonim válasza:
Utááálom:S
azt szeretem ha mérges és sír!!!
3/8 anonim válasza:
Én egyenesen feldobódok attól, ha egy lányt nevetni, vagy mosolyogni látok.
4/8 anonim válasza:
Nekem tetszenél. Imádom ha egy nő sokat nevet és mosolyog.
Az nagyon jó hatással van rám.
5/8 anonim válasza:
ha egy lány kellemesen nevet és mosolyog az persze hogy vonzó.
De a mai luvnyák vihognak, meg nyihognak és teszik magukat, na az nem vonzó.
Mondjuk ha te állandóan nevetsz az is érdekes, de ha szívből jön :)
6/8 anonim válasza:
nekem bejön! de ne vigyük túlzásba. ismerek 1 olyan csajt, aki szépnek szép, sőt szépségversenyt is nyert, de egyfolytába mosolyog (de tényleg egyfolytába. órák közben, szünetekben állandóan! az már undorító..)
7/8 A kérdező kommentje:
Ó köszönöm szépena vákaszokat. skat segitettetek. És nem szoktam ugy mindig nevetni..ma is odajött h miért vagy letörve? miért nem nevetsz? Annyira aranyos volt.. csak nemvette észre hogy miatta nem.. mert mindig bunkózik velem.. :S de valahogy mégis szeretem. :))
2009. szept. 24. 16:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!