Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemtudok továbblépni. Mit tegyek?
2 hete szakítottam a barátommal, nagyon szerettem, még most is. A hétvégén találkozunk, azt mondta ő hogy nagyon kellek még neki. Nekem is kéne ő nagyonis. De valahogy úgy érzem ennek vége kell hogy legyen.. néha ilyen se vele se nélküle kapcsolat volt. De nagyon szeretném még visszakapni.
Tegnap beszélgettem 1 fiúval nagyon aranyos volt, kérdezgetett minden. Elképzeltem magam vele, vagy akár teljesen mással, de nem megy, valahogy nem akarom még otthagyni az előzőt, nekem ő kell. Nem tudom mással elképzelni magam bármilyen kedves is az illető. Sőt, van 1 olyan érzésem is hogy nem vállalnám fel az újat..
A veszekedés is beletartozik egy kapcsolatba. Attól, hogy néha összekaptatok az még nem jelenti azt, hogy vége most szakítani kell. Ha mindketten szeretitek egymást miért nem beszélitek meg és próbáltok változtatni a dolgokon?
Egyébként korotok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!