Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitcsináljak ha már szeretnék vele együtt lenni, de ha odakerül a sor mindig visszariadok?
Én is így voltam ezzel, pedig tudtam, h a párom szeret és én is őt..de nem ment! Szakítottunk (nem e miatt,de ez is közre játszott)! És a szakítás után (sokkkal )jöttem rá, h mekkora hülye vagyok.. és aztán csak lefeküdtünk! Ne légy ilyen hülye mint én!
A szex, a szeretkezés.. egy másik lépcsőfok a kapcsolatban és megéri föllépni arra a lépcsőre! Én későn gondolkodtam, te ne hagyd ki, mert ha szeretitek egymást, akk az annyira csodálatos tud lenni!
Előtte egy kis pezsgő télleg segíthet..jah és nem készülj rá.. engedd a pettinget.. aztán engedj lassacskán egyre többet!
(Egyébként hány éves vagy?)
(a második válaszoló vagyok)
20évesen veszítettem el..
ezt nagyon jo volt most hallani:)
csak mert nem rég járok ide és az átlag már 16-17 évesen elveszítette.Persze abszolut nem itélem el.
az atlag 13-14 evesen :P
Ne felj nem maradtal le semmirol...amugy en is igy vagyok (18.) viszont a pettinggel mar nincs bajom...a baratom nagyon rendes volt...sosem eroltetett semmit, ha latta rajtam g feszult vagyok, mindig azt mondta "nyugi van"...nem kell eroltetni semmit, ha szeret a srac ezen nem megy tonkre a kapcsolat:)UDV
Örülök, hogy segítettem! Írj még, ha kérdésed, aggodalmad van.. Nekem is sokat segített volna akkoriban egy jó tanács!
(a második válaszoló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!