Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiderült hogy rokonom! Most mit csináljak? Részletesen lent!
Én egyszer majdnem összejöttem az unokatestvéremmel. :D Nagyon vicces volt. Egy középsuliba jártunk, ő kettővel felettem, és együtt lógtunk az udvaron, kérdezősködött utánam, hogy van-e pasim, mert találkozna velem. Aztán szülői értekezleten az anyukám és az apukája találkoztak, és így kiderült, hogy a gyerekek oda járnak, aztán mindenki ment haza az értekezletről és újságolta el a hírt a gyereknek. Eléggé rossz érzés volt, mert tényleg aranyos srác. :D
Azóta is jóban vagyunk mondjuk, csak másként. :)
Egyébként a nagymamáink testvérek.
Nálunk azért még necces lett volna. :)
De szerintem nálatok egyáltalán nem gázos a te dolgod, magyarázd el azokat a dolgokat anyukádéknak, amiket itt olvastál, hátha megértik. Sok helyen működött ez régen így. Hivatkozhatsz akár királyi családokkal is :D
00:39
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!