Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kiderült hogy rokonom! Most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiderült hogy rokonom! Most mit csináljak? Részletesen lent!

Figyelt kérdés
van egy fiu,akivel megismerkedtem,és nagyon szipmi volt.Mint kiderült én is bejövök neki,és smaciztunk meg minden.Aztán mikor rájöttek a szüleim hogy kivel kavarok ,felvilágosítottak,hogy ez nem jó,mivel messzi rokonom!de akkor is az,mivel az én dédmamám és az ő dédnagyanyja testvérek!most akkor mit csináljak???szeretem őt,és azt hiszem ő is engem!:S...........:(.....;(
2009. szept. 24. 15:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
másod-unokatestvérek is házasodhatnak már törvényesen, meg vizsgálat sem kötelező (de ajánlott). szóval így h csak 3. unokatesók vagytok sima ügy :)
2009. szept. 26. 21:22
 12/17 anonim ***** válasza:
Érdekes, én is pont igy jártam, de csak annyi különbséggel, hogy mi 2-dik unokatesók voltunk...én elfelejtettem, mert nem akartam, hogy mindenki kérdezösködjön,és kibeszéljen, nah meg a családi béke érdekében is.
2009. szept. 26. 21:24
 13/17 anonim ***** válasza:

Én egyszer majdnem összejöttem az unokatestvéremmel. :D Nagyon vicces volt. Egy középsuliba jártunk, ő kettővel felettem, és együtt lógtunk az udvaron, kérdezősködött utánam, hogy van-e pasim, mert találkozna velem. Aztán szülői értekezleten az anyukám és az apukája találkoztak, és így kiderült, hogy a gyerekek oda járnak, aztán mindenki ment haza az értekezletről és újságolta el a hírt a gyereknek. Eléggé rossz érzés volt, mert tényleg aranyos srác. :D

Azóta is jóban vagyunk mondjuk, csak másként. :)

Egyébként a nagymamáink testvérek.

Nálunk azért még necces lett volna. :)

De szerintem nálatok egyáltalán nem gázos a te dolgod, magyarázd el azokat a dolgokat anyukádéknak, amiket itt olvastál, hátha megértik. Sok helyen működött ez régen így. Hivatkozhatsz akár királyi családokkal is :D

2009. szept. 26. 22:31
 14/17 anonim válasza:
Hát lehet hogy nem közeli, de ha meghallanám hogy rokonom, elmenne tőle a kedvem hogy szerelmesek, és gyerekes házastársak legyünk.
2009. szept. 27. 00:39
 15/17 anonim válasza:
Amúgy te hány éves vagy?(utolsó)
2009. szept. 27. 00:39
 16/17 A kérdező kommentje:

00:39

15/L

2009. szept. 27. 12:02
 17/17 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a bátoritást,nagyon aranyosak vagytok...:)
2009. szept. 27. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!