Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Amerikai pasikról vélemény?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amerikai pasikról vélemény?

Figyelt kérdés
nekem nagyon tetszik egy amerikai pasi, szoktunk beszélgetni is meg minden, csak nektek mi a véleményetek róluk? :D

2013. ápr. 17. 17:19
1 2
 11/12 anonim válasza:
Az igazi s...fejek az USA-ban született mexikòiak (többségük) fõleg más mexikóiakkal. A gringokkal nem volt bajom, kicsit túlteng az önbizalmuk ( 38 eves szõke pasi "tudom, tudom... Nem nézek ki annyinak" típusú kijelentések :D )amúgy kirìvó bunkóságot nem tapasztaltam. Az egyik határátkelésnél bealudtam a kocsiban a kilométeres sorban és épp csak felébredtem, mikor az általam addig látott leghelyesebb, gyönyörü zöld szemü pasi kérte az irataimat *_*
2013. ápr. 30. 22:19
 12/12 anonim válasza:
Hát ennyi emberről tényleg nehéz véleményt mondani, nyilván ott is úgy van mint máshol. Vannak helyesek és átlagosak, sportosok és otthon ülős típusok...
2013. máj. 1. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!