Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találjak hosszú hajú fiúkat, férfiakat? Miért nincsenek már hosszú hajú fiúk még metálbuliban se?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam egy tehetségkutatón, és egyetlen hosszú hajú fiú volt, a zenészek meg mind rövidhajúak!:S:S:S2013. ápr. 16. 20:13
21/26 A kérdező kommentje:
És Te ki vagy?:) Írtál már ide? Fiú, lány? Hány éves? Hogy értve _mostanság_ vagy Pesten?
2013. okt. 26. 00:13
23/26 A kérdező kommentje:
A szakállat nem szeretem, de a meghívást elfogadnám a társaságba.
2013. okt. 28. 01:02
24/26 A kérdező kommentje:
Ja, Te nem a miskolci vagy. Mindegy, keverem már.:)
2013. okt. 28. 01:03
25/26 anonim válasza:
Hát 17 és 21 év közöttiek vagyunk.:)(Miskolc)
26/26 A kérdező kommentje:
Én 37. Nekem nem baj, csak Nektek?
2013. nov. 1. 08:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!