Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tamzan2 kérdése:
Lenne egy olyana problémám h van egy lány már egy ideje nagyon nagyon jó barátok vagyunk mindent elmondunk egymásnak, tényleg egy bizalom társ?
Figyelt kérdés
De az a problémám h azt hiszem szerelmes vagyok belé, de azt nem mertem bevallani, mert félek az elutasítástól! Ja és van egy volt barátja akibe még mindig nagyon bele van esvel! Segítsetek mit tegyek?2013. ápr. 16. 15:22
1/3 anonim válasza:
ha elmondod legalább nem lesz az h mi lett volna ha elmondom volna el? egyébként 50%-50% az esélyed csak azzal a "volt barát"tal van egy kis problem VISZONT ha nem tetszel neki és csak frendzone akkor hagyd mert úgyse lesz több én is így vagyok ha szép vagy lehet bejössz neki ;) sok sikert!
2/3 anonim válasza:
helyesbítek: mi lett volna ha elmondod? de akkor már késő*
3/3 A kérdező kommentje:
elvileg bejövök neki meg minden meg hát már régen jártunk csak akk ő még nagyon gyerekesvolt
2013. ápr. 16. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!