Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Súlyos beteg vagyok, kapcsolat?
27 éves férfi vagyok, sajnos hosszan tartó szívbetegségem van, már több éve. Sok idő töltöttem kórházban, várólistán vagyok a szívátültetésre.
A kórház után sokáig, hónapokig ki sem mozdultam. Utána nagynehezen rábeszéltek hogy menjek el szórakozni. Megismertem néhány hete A tökéletes nőt. 24 éves, okos, gyönyörű, nagyon jó fej, hihetetlenül elvagyunk.
Most szombaton váratlanul megtörtént az első csók. Nem engedtem tovább folyni a dolgot, leállítottam és elmondtam neki a helyzetemet. Mondtam neki hogy mi vár rám, hogy előtte/utána hónapokig ki sem mozdulhatok majd, tömérdek gyógyszer, stb. Az az igazság hogy annyira bejön, lehet bele is estem, hogy nem akarom magammal meg a problémámmal tönkretenni az életét. Fiatal, csinos, odavannak érte a férfiak, inkább keressen magának egy egészséges párt akivel boldog lehet. Viszont mondtam neki, mindenképpen szeretném ha nagyon jó barátok lennénk, mert nagyon jól érzem magam vele.
Ezt így elmondtam neki és sírva elfutott. Azóta nem tudom elérni. Keressem meg a szüleit, barátnőit esetleg?
Mindenki azt mondja, hogy majd ő eldöntötte volna hogy akarja ezt így, de sajnos tapasztalatból tudom a többi betegtársamon hogy mivel jár ez az egész, hogy sokaknak még a felesége se bírja már akivel együtt van 10 éve. Nem szeretném tönkretenni az életét, leterhelni ezzel. Esetleg ha meg is halnék, nem akarom hogy ez őt végigkísérje az életében.
Szerintem nem is tudja felfogni (nem azért mert buta hanem csak az tudja aki benne van) ezt az egészet így nekem kell az okosabbnak lenni és elengedni őt.
Tudom hogy nekem ő az igazi párom akit mindig is kerestem, de úgy érzem hogy azzal teszek jót neki ha békén hagyom kapcsolatilag és csak barátok leszünk és segítek neki abban hogy megfelelő párt találjon magának.
Szerintetek?
9-es! Köszi, hát lehet hogy hülye voltam. A te helyzeted se jobb akkor csak neked összejött. Nekem van egy rossz tapasztalatom. Az előző barátnőm akivel össze akartam házasodni, gyereket akartunk állítása szerint kikészült amikor szívrohamom lett és élet-halál között voltam napokig, utána meg szakított velem mert hogy ezt nem bírja ki, így nem lehet egy normális életet megalapozni ... Mindenki egyetértett vele és azt tanácsolták hogy engedjem el hogy boldog lehessen. Ez motivált most is.
Nagyon sajnálom ezt a tuti csajt, hogy meg kellett bántanom, de lehet hogy még megköszöni egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!