Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért keresik manapság a férfiak (26-30) inkább a 15-17 éves kislányok társaságát, mint a fiatal huszonévesekét?
Ha nem is 15 évesekét, de 18-22 évesekét azért mert, egy 26-30 éves viszonylag jól kinéző, egy kis egzisztenciával már rendelkező férfit egy diáklány jobban tud csodálni, mint egy vele egy idős nő.
Egy 18 éves csajnak menő az a bérelt lakásban lakó diplomás férfi, akinek van egy jó autója és az összes pénzét feléli szórakozásra, sportolásra, saját ápoltságára, míg egy 30 év körüli nő, aki már elért valamit az életben, az ilyen férfit komolytalannak gondolja, vagy ha esetleg nagyon tetszik neki akkor mindenáron meg akarja változtatni, korlátok közé terelni.
36F
Meg kell hagyni, hogy szex szempontjából a 14-18 között aki már adja, az eléggé bevállalós lesz és emellett szórakoztató is. Én is párkapcsolatban vagyok, de a jelenlegi előtt nem egyet befűztem és jobb élményem volt velük, mint a fiatal huszonéves csóró kezdő alkoholistákkal. A "kislányok"-ban, ahogy fogalmazol, az a jó, hogy a egy természetes férfi-női egyensúlyképük van és a nagybetűs élet (vagy az egyetem mocska) még nem fertőzték meg a lelküket hülyeségekkel. Ezen ők is átesnek majd, de ha addig kölcsönös szimpátia alapján (és törvényesen) benne vannak egy barátság előnyökkel kapcsolatban, azzal mindenki jól jár. Ők sok tapasztalatot szereznek, a 26-30 közötti férfiak pedig újraélhetik a fiatalkorukat.
Megfelelő őszinteséggel, korrektséggel, kihasználás nélkül ez szerintem teljesen jó és nem új jelenség, mindig is megvolt. De lássuk azért erről a 15-17 éves lányok véleményét is, akiknek volt már része ebben! :)
15-ös vagyok javítok, mert elírtam:
"A férfi nem az ilyen lepattantó szedi."
Nem vagyok tapasztalt a témában, mert korombeli leányzóm van, de nem értek azzal egyet, hogy "csak szexre megy", és hogy "kevesebbel beérik". Mért lenne kevesebb egy ilyen kiscsaj, mint egy idős, begyepesedett, megposhadt, "vén" 25 éves, akit teliszennyezett a hülye oktatás, társadalom, elvárások, munkahely, meg minden más, ahol csak kapcsolatot létesít az emberekkel...
Mondok példát: Egy fiatal csaj annak is örül, ha elmehet valami parkba aztán dobálhatja a ludakat kaviccsal... a pasi meg élvezni, hogy a társaságában a csaj jól érzi magát, és nem kellett megeröltetni magát. Önmagát adta, "nemes" egyszerűségében, és boldogok. Nem a szex a lényeg...
Míg egy idősebb nő, már lehet nem akarna csak úgy sétálgatni, vagy "lenne jobb dolga is", vagy azt mondja a pasinak: "jobb ötlet nem jutott az eszedbe?"
Egyszómintszáz: Kevesebb energiabefektetéssel igenis többet lehet kihozni egy éretlen kiscsajból, mint egy elfuserált idősből. (persze ha találsz értelmes időset, aki még nincs kapcsolatban, akkor jó neked, de ritka mint a fehér holló lólábakkal... :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!