Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezhetem vissza?

Figyelt kérdés
Nagyon sokat veszekedtünk volt barátnőmmel, és bár mindketten nagyon szerettük egymást, közös megegyezés alapján szakítottunk! Azóta eltelt 3 hónap, és rájöttem hogy mindent én rontottam el! Nem vagyok képes senki másra úgy nézni, csak ő kell nekem! Elmondtam neki mit érzek, de neki már új barátja van! Tegnap találkoztunk! Megcsókolt, és elmondta, hogy ő sem tudott elfelejteni, és még mindíg nagyon szeret, de nem akarja elhagyni az új pasiját, mert nem akar kiszúrni egy rendes emberrel! Szerintetek mit tehetek hogy ne kössek ki a diliházban az álmatlan éjszakáim miatt? Apropó, a részletek: én majdnem 2 évig jártam vele, az új barátja pedig pont 1 hónapja!
2009. szept. 24. 00:32
 1/10 anonim ***** válasza:
49%

imádkozz mégegy esélyért. ha nem kapsz, tanulj belőle

sajnálom.

2009. szept. 24. 00:50
 2/10 A kérdező kommentje:
A legrosszabb, hogy elmondása szerint annyira szeret, hogy ha hamarabb jövök rá mindenre, nem is gondolkodott volna rajta hogy visszajöjjön-e hozzám! Pont az most a legnagyobb gondom, ami miatt megszerettem, hogy nem képes senkit önszántából megbántani! Ráadásul tudok olyan dolgokat a pasiról, amik ha kiderülnének, biztos hogy vége lenne, de egyrészt még ilyen lelki állapotban sem akarok én sem szemét lenni, másrészt félek hogy ha megtudja volt barátnőm hogy én kotyogtam el, akkor szörnyen megharagszik!
2009. szept. 24. 01:20
 3/10 anonim ***** válasza:
61%

"Nem vagyok képes senki másra úgy nézni, csak ő kell nekem!"

Elmúlik. (Tudom, hogy kegyetlenül hangzik, de nemcsak kegyetlenül, hanem megnyugtatóan is, és még igaz is.)

"eltelt 3 hónap, és rájöttem hogy mindent én rontottam el!"

Vagyis rájöttél, hogy milyennek kellett volna lenned ahhoz, hogy ne hagyjon el. Vagyis ha most ismerkednétek, már tudnád, hogyan kell - önmagadat kényszerítve - viselkedned ahhoz, hogy ne hagyjon el. Ha a barátnőd visszajönne hozzád, az nem boldogság lenne, hanem csak valami átmeneti fájdalomcsillapítás. Ugyanis ettől kezdve te szerepet játszanál, az ő hűsége pedig bizonytalan lenne.

"Megcsókolt, és elmondta, hogy ő sem tudott elfelejteni, és még mindíg nagyon szeret, de nem akarja elhagyni az új pasiját"

Tény: nem hagyja el az új fickót. Ennyi a szituáció ténytartalma. A többi a körítés. A tények számítanak, főleg a nőknél.

"Szerintetek mit tehetek hogy ne kössek ki a diliházban az álmatlan éjszakáim miatt?"

Sürgősen el kell kezdeni csajozni. Ennek két hatása van: egyrészt feledteti a mostani szerelmedet, másrészt ha a barátnőd nővel lát, lehet, hogy vissza akar jönni hozzád (mert nőtt az értéked). De persze te már nem fogod visszafogadni (mármint ha van eszed).

2009. szept. 24. 03:30
 4/10 anonim ***** válasza:
61%
Hagyd a fenébe. Ő már rég túl van rajtad, csak gondolom még fűtött egy kicsit, ha mégsem jönne össze az új pasi.
2009. szept. 24. 08:22
 5/10 anonim ***** válasza:
67%

Az előttem szólóval értek egyet még úgyis, hogy lepontoztátok!

Szerintem a rendes fiú túl rendes, te pedig elég voltál neki, tehát biztonsági játékkel tartalékban tud téged tartani.

Szerintem keress mást, mert mégha újra össze is jönnétek, az már nem lenne olyan, mint amilyennek most elképzeled, a problémák nagy valószínűséggel ugyanolyanok lennének!

2009. szept. 24. 10:27
 6/10 anonim ***** válasza:
49%

Ne hallgass azokra akik azt mondják, hogy "hagyd el" "felejtsd el"!!

Ha még szereted Őt és van rá esély, hogy Ő is szeret téged, akkor próbálkoznod kell, és hajtanod utána. Aztán ha nem jön össze úgyis elfelejted, vagy elmúlik. Ha meg összejön, akkor talán egy életre boldogak lehettek.

Az én kapcsolatom azért ment tönkre, mert a párom ezen az oldalon kért tanácsot, és a nagyon sok "tapasztalt" és "bölcs" tanácsadó szanaszét oltotta, hogy én milyen ribanc vagyok. Holott ha leírsz egy ilyesmi kérdést azt nem tudod úgy, hogy minden részletett ismertess, vagy, hogy akik olvassák nem biztos, hogy átélik a helyzetet. Ezért egy ilyen kérdésben nem lehet tanácsot adni, főleg nem ilyen felelőtlen formában, hogy "á felejtsd el". Még közeli barátok is nagyon nehezen tudnak így segíteni, nemhogy vadidegenek!

Ma fogok találkozni elősször a szerelmemmel, hogy megbeszéljük. De nagyon szenvedtünk mind a ketten egymás nélkül, és ha most visszakapom soha többet nem fogom elengedni, és nem fogom hagyni, hogy bármi is közénk álljon!

Neked meg azt mondom próbálkozz, amíg tudsz. Főleg, hogy ha a lány nem tud dönteni, segíts neki. Mutasd meg, hogy milyen vagy Te! Ne félj! ( néha egy kis virág is csodákat tesz )

25/L

2009. szept. 24. 10:30
 7/10 anonim ***** válasza:
94%

játszd el azt hogy lassan újra belépsz az életébe...pl: mélbombák, később msn....iwiwen véleményezheted a képeit...véleményt mondhatsz róla....lassan mondhatod neki hogy találkozzatok...szervezhetsz bulit amin ő is ott van (egy barátod hívja el)...legyél jelen az életében...hívd fel minden apró cseprő dologgal kapcsolatban....és egyszercsak észreveszi hogy újra az életében vagy....és ha valóaban szeret akkor úgy fogja értékelni hogy fontosabb vagy neki mint a másik és inkább veled tölti az idejét...onnan meg szabad a pálya.

Jakomo 25F

2009. szept. 24. 11:55
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, ma megoldódott hálistennek! Nem akartam hagyni hogy túl soká legyen az újal, mert ha nagyon beleszeret, nem tudom mennyi esélyem lett volna! Végül is addig voltam minél közelebb hozzá, persze csak óvatosan hogy túlzásba se vigyem, hogy ma mégis mellettem döntött, és szakított a másikkal! Az az én nagy szerencsém, hogy tudom mennyire szeret még! Már az én szüleim tudják is hogy újra összejöttünk, csak az ő apja lesz probléma, mert "leendő apósom" sztem a föld alá kíván engem! Maga az hogy mit érez az apja irántam, k...ára nem érdekel, végül is nem vele járok, hanem a lányával! Csak nehogy megpróbálja eltiltani, vagy kitagadja, mert ismerem, és képes rá! Imádkozom hogy a szívem csücskének ebből ne legyen baja!
2009. szept. 24. 22:45
 9/10 A kérdező kommentje:

Lehet hogy sokan fogják most azt mondani, hogy hülye vagyok ha ilyeneken aggódom, hiszen én 20, a barátnőm pedig 21, ezért szóban nem sokat dirigálhatnak a szülők, csakhogy az enyémek nem fogják hagyni hogy megint ide költözzön, ha pedig az apja neadjisten kidobná miattam, nem tudna hova menni, mert a sulik miatt nem tudunk munkát keresni! Pedig szívesen mennék vele albérletbe, zavar a szülők állandó behatása!

Egyébként utolsó előtti, nem tudom miért csak 51%-nál jár, többé-kevésbé az ő kommentje jött be, és sztem másnak is használna!

2009. szept. 25. 00:41
 10/10 A kérdező kommentje:
Ok! Mint kiderült, hiába tudja a környezetében mindenki hogy szeret, le sem tudná tagadni, ő mégis tagadja! Azzal jött elő, hogy csak megbosszulta hogy annó szakítottam vele, és visszament a másik pasihoz! Nem tudom mi igaz ebből, de már nem is érdekel! Nagyon szeretem, és szerintem sosem tudom kitenni a szívemből, de a fejemből kitörlöm! Azt hiszem az édes önpusztítást választom! Cigi, pia, egyélyszakás nők, és bevonulok a légierőhöz!
2009. szept. 27. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!