Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha a párodnak hüvelygombája lenne
meggyanúsítanád, hogy megcsalt?
Figyelt kérdés
Időnként hüvelygombával küzdök, korábban is volt, amikor hónapokig nem is szexeltem. Ráadásul hüvelygyűrűt használok, ami hajlamosít. Sajnos megint kijött, azonnal kezeltem és a páromnak is szóltam, aki szintén elkapta. Nőknél a gomba jobbára önfertőzés végbél felől vagy csak a hüvelyflóra felborul, nem csak mástól lehet kapni. Én sem csaltam meg a páromat, azt mondja elhiszi, de azóta ezen poénkodik, hogy pl inkább vacsit hoztam volna haza...
Minden pasi megcsalást gyanítana? Ti is erre gondolnátok? Mit tegyek hogy ne érezze azt hogy félreléptem? Így is ég a pofám, hogy megfertőztem.
2013. ápr. 15. 18:10
1/8 anonim válasza:
Idióta pasid van,nyilvános wc-n is el lehet kapni,nem csak megcsalással.
2013. ápr. 15. 18:13
2/8 anonim válasza:
Elég gáz ha úgy érzed hogy a párod arra gyanakszik hogy megcsaltad mert gombád van.. Nem lehet okos ember, vagy te nem vagy az ha ezen agyalsz.
A gombát bárhol, bárkitől elkaphatod. Elkaphatod suliban, uszodában, strandon, sőt ha a párod nem kezeli magát veled egy időben akkor te hiába használod a kúpokat, kenőcsöket a párod újra és újra vissza fertőz.. Olvasgassatok közösen a hüvelygombáról...
2013. ápr. 15. 18:15
3/8 anonim válasza:
Nem.Azt könnyű elkapni.Na meg ha nem bíznék benne akkor nyilván nem vele lennék.
2013. ápr. 15. 18:17
4/8 anonim válasza:
Szerintem mondhatjuk, hogy általánosságban erre gondolnak először. Ha pasiból lennék, akkor biztos én is erre gondolnék először. Egyszerűen azért, mert a pasik ilyen téren elég tájékozatlanok tudnak lenni. Szerintem kevesen vannak, akik tisztában lennének azzal, hogy hogyan is lehet elkapni egy ilyen gombát. Fel kell őket világosítani, hogy szinte a levegőtől is elkaphatjuk, ha olyan épp az egészségügyi állapotunk. Ha poénkodik rajta, hát tegye... ez legyen a legjobb szórakozása.
2013. ápr. 15. 18:18
5/8 anonim válasza:
Nekem is volt már ezzel dolgom. Exemet valamelyik wc megfertőzte, én meg kicsit megijedtem a pöttyök láttán, mondván miafranc... 1 hét alatt elmúlt és semmi gyanúsítás nem volt. Ez bizalom kérdése.
2013. ápr. 15. 18:23
6/8 anonim válasza:
Én is évekig szenvedtem vele. A párod viselkedése gyerekes, és kikérném magamnak. A gombára a megoldást hosszú távon nekem a cukor tartalmú ételek kiiktatása jelentette. Azóta nem jött vissza, hogy nem eszem finomitott cukor tartalmú dolgokat. EGyáltalán.
2013. ápr. 15. 18:27
7/8 A kérdező kommentje:
A páromat azonnal kezeltem krémmel. Amúgy ő előbb észrevette, hogy piros a pénisze, de nem szólt, mert azt hitte elmúlik.
2013. ápr. 15. 18:29
8/8 anonim válasza:
Nyugi, nem hiszi azt, akkor nem poénkodna vele, hanem megsértődne, és meggyanúsítana. Így próbálja viccesen /lazán felfogni. Ne aggódj.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!