Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom hogy nem csak játszik velem?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, nagyon jó vele lenni,szoktunk dumálni meg minden,de nem tudom hogy tetszem e neki.Elsősorban fiúk írjatok,hogy hogyan mutatjátok meg annak a lánynak aki tetszik,hogy nem csak szórakoztok vele és tényleg szeretnétek tőle valamit? Olvastam ilyet hogy hozzámér,meg leutánozza a mozdulataimat,felhúzza a szemöldökét mikor rámnéz blabla.2009. szept. 23. 21:56
1/4 anonim 

válasza:

sztem korfüggő is lehet, de am akkor amikor néha beszélget veled aztán látványosan leszar, az lehet jel :D
most csak mondtam egyet
2/4 anonim 

válasza:

szia
kérdezd meg tőle mit akar ennyire egyszerű!!!!
hogy teljesen komolyan gondolja-e vagy csak szex terén érdekli a dolog mond neki h mind1 mit válaszol nem fogsz haragudni csak jobb ha tudod mert akkor nem tervezel nem éled bele magad ugy és hidd el ha öszinte a srác megfogjátok érteni 1mást ;) és mondom kérdezz rá konkrétan mert nem jó kételyek közt lenni
kislevusz;)( 19f )
3/4 anonim 

válasza:

Szia!Hát én nem mondhatnám magam tinédzsernek,de akkor neked tetszik ez a fiú biztos.Nézd meg hogy a többi lánnyal is így viselkedik,vagy csak veled.Ha viszont,csak veled,akkor biztos bejössz neki.Bekell vetni egy kis női rafkót,pl:te odamész másik sráchoz,beszélgetni,mikor ő is ottvan,és közben félszemmel figyeled,hogy néz-e téged.De azért nehogy te szedd fel,mert abból jó nem lesz.Akinek komolyak a szándékai,az úgyis közölni foglya!Azért hajrá,és sok sikert:
4/4 anonim 

válasza:

Mikozben dumaltok a szemedbe is nez?
A szadat nezi?
Keresgelj arulkodo jeleket amik igen azt jelzik hogy szimpi vagy neki!!!!!
Vagy ha maskepp nem megyen kerdezd meg tole!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!