Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 14 évesen mi az ami belefér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 évesen mi az ami belefér egy kapcsolatba?

Figyelt kérdés
Ölelés,puszi,csók,petting,szex
2013. ápr. 15. 16:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ölelés, puszi, csók. Közös programok: séta, strand, elkísérni egymást suliba...

Én ilyen voltam. :)

2013. ápr. 15. 17:44
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk 14 évesen csak ölelés és közös programok voltak, kézenfogva sétáltunk. Egy év után csókolózni kezdtünk, de semmi több. 17 évesen (majdnem 18) voltam az első alkalommal, mikor lefeküdtünk. MEgérte várni. Nem hiszem, hogy attól, hogy valaki képes szexszelni már felnőtt és érett rá. Aztán 10 év múlva nem tudja, mi a baja... mindennek meg van a maga ideje.
2013. ápr. 15. 17:57
 13/17 anonim ***** válasza:

Vicceltek???A mai vilàgba sajnos màr az a ciki ha 14 évesen szûz vagy.....nevetséges hova fajul a vilàg....

Termèszetesen kedves kérdezõ ez nem feléd irànyul,csak sajnos ez van!De hogy a kérdésedre vàlaszoljak szerintem a csòk bõven elég 14 évesen bàr szerintem a mostani 14 évesek 80%-a màr nem szûz,de te ne kövesd ezt a "divatot"!

2013. ápr. 17. 23:01
 14/17 anonim ***** válasza:
28%
14 évesen kapcsolat? :O
2013. ápr. 17. 23:21
 15/17 anonim ***** válasza:
Egy babazsúr.
2013. ápr. 17. 23:24
 16/17 anonim ***** válasza:
Ölelés, puszi, csók szerintem.. Annál többet.... Végülis ezt az dönti el, hogy hogy érzed.. *Halgass a szívedre* *w*
2013. ápr. 17. 23:29
 17/17 anonim ***** válasza:
Ölelés,puszi,csók.
2013. júl. 30. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!