Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 éves pasi és egy 14 éves lány?
Lehet köztük komoly kapcsolat is?
Ha nem a szex az elsődleges egyiknek se?
Arra nem gondolsz, hogy a 24 éves pasi ravaszabb, mint te, tudja, hogy mit kell mondania ahhoz, hogy ne gyanakodj? Ajj.. Kislány, légy észnél, egy 24 éves pasi NEM OK NÉLKÜL teszi neked a szépet. Nem akar majd mást, csak megdugni. Vannak olyanok, akiknek az, hogy esetleg nem vagy valami szépség, másodlagos azzal szemben, hogy 14 ÉVES VAGY. Na, őket hívják pedofiloknak, betegeknek.
Persze ezt tagadja, stb-stb. Nem hülye.. én, ha meg akarnálak kapni, ugyanezt csinálnám, elaltatnám a gyanúdat, tenném a szépet, adnám az ártatlant.
Hagyd a francba ezt a srácot, inkább legyél türelmesebb, lesz majd korodbeli fiú is. 14 évesen nem vagy elkésve, sőt!
Abba is gondolj bele, hogy egy 24 éves pasinak lesznek bőven igényei a testiség területén. Te persze bele fogsz menni, mert befolyásolható vagy. Miután használ, eldob majd téged. Ha később megismersz majd egy normálisabb fiút, inkább neki add majd oda azt, amit meg kellene becsülnöd..
igaz elég messze lakunk egymástól...De sokat beszélgetünk facebookon.
Nem tudom nem szeretni.
lesz nekem ám szép jövőm :DD háhá
F19
"Miért,akkor nem lehet egy lány annyira különleges,hogy tényleges szerelembe essen belé egy öregebb?"
gondolom ezt is ő mondta neked valamilyen formában..
ajj drága szivem most nagyon sajnállak.
Megértelek, én se jöttem be a fiuknak ennyi idősen, sőt jóval több ideig, és tudom hogy nem vigasztal de ezek a dolgok gyakran megfordulnak idővel, én 20 évesen lettem jócsaj.
Az meg hogy szeretet hiányod van sajnálatos, de inkább barátokat keress mint valami lúzert, aki azért érzi melletted magát valakinek mert még gyerek vagy és nem látod rajta hogy szerencsétlen.
És igen meg akar dugni valószinüleg. Ennyi idősen az hogy valaki "vár" max 6 hónapot jelenthet szerintem. Neked ezek alapján amit leirtál sokkal több időre van szükséged.
Remélem okosan döntesz és nem bánsz majd meg semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!