Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jön össze?

Figyelt kérdés

Eddig még nem volt hosszú kapcsolatom, pedig már nagyon hiányzik. A visszajelzések alapján egyáltalán nem tartanak rossz pasinak(ezt most nem nagyképűségből mondom hanem ez mások véleménye).Nem úgy gondolok egy nőre, hogy csak arra való, és ha meguntuk, akkor jöhet a másik...

Hiába állok így a nőkhöz, mégis egyedül vagyok. :(

17/F

2009. szept. 23. 20:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én 17 éves lány vagyok, eddig 3 kapcsolatom volt, a leghosszabb csak 2 hónap, de nem aggódom amiatt, hogy még nem volt komoly kapcsolatom. Próbálom élvezni az életet, flörtölgetek, hisz az jót tesz az önbizalmamnak és a boldogsághormonjaimnak. Te se görcsölj azon, hogy legyen egy hosszú kapcsolatod, járj el hétvégenként otthonról, járj el társaságba, flörtölj, de NE nyomulj, s meglátod hipp-hopp összehoz a sors egy olyan lánnyal, akivel komolyabb is kialakulhat majd ;)
2009. szept. 23. 20:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is sokáig igy voltam!de csak mert kerestem, vártam a kapcsolatot magamnak!!elhatároztam h "majd egyszer csak ősszejőn, sz*rok rá" és rá pár hetére ősszejőtt mert nem vártam, nem kerestemmagamnak!és tőbb mint egy éve eggyütt vagyok a barátommal!18 éves lány vok
2009. szept. 25. 19:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem 22 évesen jött össze az első igazi kapcsolat. Előtte is randizgattam, voltak kapcsolataim csak inkább rövidebbek. De a mostani párom komolyan vettem, tetszett amilyen ő és ahogyan hozzám áll, azt hiszem egyszerűen elérte nálam hogy komolyan vegyem és ahelyett hogy kilépnék a kapcsolatból kompromisszumképes legyek! Észre sem veszed és már egy komoly kapcsolatban leszel!:)
2009. szept. 25. 19:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Sokan ebben a helyzetben vagyunk mint te!!!

Mondjuk en oszinten mondom 1 reszt felek is 1 komoly kapcsolattol!!!!

Eddig csak 1 volt de az is megszakitassal ami szamomra nagyon nehez volt!!!

7x-es szakitas 1 es fel ev allat!!!!

Tegnap jottunk ossze 8-jara!!!!!

Es most teljesen komolyan veszem!!!!!!

Az allat az ido allat mig nem voltam baratommal sok mindenre rajottem!!!!

Arra legfokepp h mennyire is szeretem, h mennyire tud fajni ha 1 kapcsolat ugy er veget ahogy nem szeretned!!!!

Viszont masreszt megerte h nem volt annyira komoly a kapcsolatunk, mert most mind a ketten bisztosak vagyunk h mit akarunk!!!!!!!

Es rajottunk h mi osszetartozunk!!!!

Ismerjuk egymas gondolatat, teljes az osszhang koztunk!!!!

Szerintem azert nem volt meg hosszu tavu kapcsolatod mert nem erezted ugy, h eljott az ideje!!!!!

Nem erezted magad eleg eretnek es gondolom bizonytalan is vagy benne h mukodne e neked vagy sem!!!!

Ne aggodj!!!!!

Menni fog!!!!!

Minden kezdet nehez!!!!

De szerintem mar keszen allsz 1 komoly kapcsolatra:D:D:D:D:D

Remelem megtalalod a magadhoz illo lanyt es h sokaig egyut legyetek majd:D:D:D

Sok sikert:-*:-*

2009. szept. 25. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!