Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiu vagyok, és tegnap összejöttem egy gyönörű lánnyal, és már ma ki akarta probálni a szexet. Mit csináljak ha csak azt akarja?
Holnap belemenjek a játékába, vagy ne?
Vagy ilyenkor mit szokás tenni?
Hány évesek vagytok?
Gondolom te még tapasztalatlan vagy és ezért szeretnél lassítani a tempón. Ezt mondd el neki.
Kérdezd meg tőle, hogy milyen kapcsolatra vágyik veled. Nem lehet, hogy egyszerűen csak megkívánt téged, de nem akar tőled semmi komolyat?
Beszéljétek ezt meg.
Már bocs hogy ezt mondom de a te barátnőd egy k..va.Csak azt akarja hogy lefeküdj vele aztán csá.Szerintem ne tedd.Nem éri meg.Tuti hogy már előtted 20-30 pasival összefeküdt és te meg csak elkpod a külömböző betegségeket.Keress másik lányt mert ha ezt már veled is megteszi akkor már mással is megtette/v. meg fogja tenni.
Van rajta kívül még ezer szép lány.
de azért szerezd be a bőr és nemibeteg gondozó számát valamint egy AIDS tesztet is.
JA és manapság sok gyönyörű lány egy kanos férfit takar, hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!