Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket ez zavarna, ha ebben a helyzetben lennétek?
Nemrég jöttem össze egy csajjal, ő 29 én 27 vagyok, mesélte eddig kapcsolatait, hát mit mondjak... Két dolog van, ami nagyon szúrja a szemem, az egyik, hogy volt, hogy egy évben 3 pasija is volt, mindegyikkel 2 hónapig volt együtt. A másik, ami kicsit jobban bánt, vagy nem tudom hogy fejezzem ki magam, 19 évesen volt egy 38 éves pasija, akivel egy kiránduláson ismerekedett meg, ezután kb 1 hónapon keresztül találkozgattak, nagyon sokat beszéltek telefonon, majd randizni kezdek, miután összejöttek két héttel később /4 randi után/ nála aludt, ekkor nem történt semmi, a következő héten feküdt le vele, összesen 6-szor aludt nála, ebből 3-szor szexeltek a 3 hónap alatt. A férfi elvált volt, állítólag fiatalosan nézett ki, nem lehetett róla megmondani mennyi idős, volt két gyereke is, ez is szúrta párom szemét, akik az édesanyjukkal laktak, a párom sosem találkozott velük, a korkülönbség miatt lett vége a 3. hónapban, mindketten mást akartak. Ez nagyon gáz, vagy csak én vagyok érzékeny és engem érint szarul, engem nagyon zavar, de sajnos már beleszerettem... tudom, hogy akkor még fiatal volt és szerette, de 20 év korkülönbség, ha most 29 évesen jött volna össze vele, sztem most is öreg lenne hozzá.
AZ ilyenen, hogy lehet túltenni magam? Vagy mit tegyek, hogy ne rágódjak rajta? Van amikor csak úgy beugrik egy kép, hogy a kis 19 éves testén egy öreg élvezkedik stb... kezdek beleőrülni lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!