Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a véleményetek arról, hogy az igazi szerelem mindent kibír?
Eddig csak facebookon beszéltem egy lánnyal, mert tőlem 120 km-re lakik. Lehet, hogy hülyeség, de azt írja, hogy szerelmes belém
És én is így érzem. Szóval van arra esély, hogy össze jöjjünk? És arra is van esély, hogy kitartson mellettem egy távakpcsolatban ha csak ritkán találkozunk? Ez miatt félek belevágni. Én 15 éves vagyok, ő 14.
Ha igazán erős a kötődés kitud bírni egy távkapcsolatot is! Én személy szerint nem éltem még távkapcsolatban, de rokonom már igen! Bírható. egyszer lehet hogy úgy döntötök majd már nem bírjátok, de szerintem az alapján amit leírtál semmi gondotok nem lesz csak az hogy nagyon hiányoztok egymásnak!!!! Én sok sikert kívánok!!!
Megéri kipróbálni, hogy ez a lány meddig bírja ezt a helyzetet!! lehet hogy csalódni fogsz, de lehet hogy nagyon boldog leszel!!!! A facebook-ról meg áttérhetnétek a skype-ra talán kicsit személyesebb!!!
Nem, nem bírja ki.
Fiatalok vagytok, tele illúzióval, értem a reménykedést. De hidd el, hogy hosszú távon ez nem működhet. Tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!