Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire jó egy barátnő, mit tud nyújtani?
Figyelt kérdés
16-18éves korban.
Köszi!
2013. ápr. 12. 21:24
11/12 bazsikahh válasza:
Barátnő: általában raftingolásra, vagy egyenletlen útszakaszok kiegyenlítésére használják. Fiatalabb korban (15-20) még csak a beiktatási folyamat zajlik náluk ezekre a tevékenységekre, ezért ne használjuk őket túl. Viszont a varjúriogató és a dinnyenapoztató funkció csak ilyenkor működik kifogástalanul. Ha bármilyen problémát érzékel a barátnőnél egyszerűen vágja fel és használja tüzelőnek. Fűtőértéke friss állapotban 20 MJ/kg, kiszárítva 25 MJ/kg.
Pluszban telepíthető funkciók: sajtkészítés, WC-ből ivás, vagy WoWozás.
Remélem kielégítő voltam. ;)
(nem irányul semmi ellen, csak hát ugye: hülye kérdés, hülye válasz)
12/12 anonim válasza:
Semmire se jó. Egy nő csak nyűg, púp a hátadon. Mindig akar valamit, törődni kell vele, kényes, nyávog, kizárólag a pénzedet és/vagy az idődet akarja. Előbb-utóbb gyereket akar majd, onnantól kezdve pedig már még nehezebb vele. Nekem is volt belőlük egy csomó (nem csak 5-6), sok éves és pár hónapos kapcsolat között mindenféle. Szóval, haszontalan az egész. Bár pillanatnyilag jó ötletnek tűnhet, de hosszabb távon nagyon nem az. Szerintem sokkal jobban jársz, ha barátnő helyett bármi mást csinálsz. Persze, érdemes kipróbálni, mert egyébként nem hiszi el az ember, hogy ilyenek, de amikor észreveszed, hogy tényleg ez a helyzet, akkor hidd is el: ilyenek. A barátnőnél még tán egy kutya is jobb lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!