Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok!? Nálatok az összeköltözés megerősítette vagy tönkterette a párkapcsolatot.
Kort is kérek és hogy mióta éltek együtt valamint ha nem sikerül meddig voltatok.
Köszi!
Szia!
Tudom nem nekem kéne írni. Mi még nem költöztünk össze, de tervezzük. Fél éve vagyunk együtt. Sokszor a távolság az ami megöli a kapcsolatot. Remélem ha odájig eljutunk akkor a mi kapcsolatunkat inkább megerősíti. Az egyik barátnőm 2 hónap után költözött össze a barátjával és azóta is együtt élnek. Most fog hamarosan megszületni a közös gyerekük. Ez már lassan 1,5 éve van így. 29/N.
Mi 4éve vagyunk együtt és fél éve költöztünk össze, (előtte egyik szülőnél-másiknál laktunk, félig együtt félig külön)
a mi kapcsolatunkat csak megerősítette, nagyon jól érezzük magunkat:)
24/l
Nálunk abszolút tönkretette. Ő tanár, én újságíró vagyok és annyira kikészítettük egymást, hogy hihetetlen. Mikor ő épp magánórát tartott, én meg cikket írtam, akkor nem tudtunk odakoncentrálni a feladatunkra és veszekedtünk. Én laktam nála, de már visszaköltöztem a saját lakásomba. Azóta szeretjük egymást meg jól elvagyunk és nem tervezünk még egy pár évig összeköltözést:D
23/L
Mi a párommal fél év után költöztünk össze,távolság miatt(250 km)Sajna már az elején voltak vitáink,és később ez csak romlott,és fél év után szét mentünk mert már a sok vita miatt nem szeretem.Talán ha ne költözünk össze olyan hamar még mindig együtt vagyunk.A mostani párommal már nem akarom elkapkodni olyan hamar,és szerencsére Ő közel lakik hozzám :)
Akiknek sikerült az összeköltözés,rövid idő,vagy hosszú idő után gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!