Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem, leszbikus a barátnőm. Mit tegyek?
Inkább biszex, igazi leszbikus nem tud lefeküdni férfival.
Még meg kell szoknia a testedet. Valószínűleg szeretne gyereket, szép családot. Volt nekem egyetemi évfolyamtársam, azt hittem leszbi, aztán férjhezment, 2 gyereke van, nagyon szépen élnek a férjével már 15 éve, szerintem nem leszbizett azóta!
Sok biszex végül átfordul egyik vagy másik nem irányába. Valószínűleg neki is menni fog. Szeretőként próbálj nőiesebb, lenni főleg az aktus során.
A hetes válaszolóval nem értek egyet! Én leszbikus vagyok,tinikoromban mégis volt dolgom két pasival. És miért? Mert a társadalom,és a szüleim ezt várták el.
Szerintem,Kedves Kérdező, a te barátnőd is ebben a szituban van. Valószínűleg pontosan tudja,hogy a lányok érdeklik,de nagy rajta a nyomás. Te is tudod,hogy ennek a kapcsolatnak így nincs értelme,beszéld át vele a dolgokat. Valószínűleg nagyobb szüksége van rád,mint azt gondolnád. Hisz te tudod,hogy mit érez. Lehet,hogy rajtad kívül nem is beszélheti meg senkivel. Legyél mellette,ha nem is párként,de barátként mindenképp. Ez nagyon nehéz időszak lehet neki. Neked pedig...fel a fejjel. Sok hal úszkál még a Dunában. ;)
Szerintem beszélgess vele el erről, hogy végre tisztába tedd a dolgokat, persze csak finoman és tapintatosan, de mindenképpen beszélj vele, mert ennek így nem sok értelme lesz a jövőre nézve.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!