Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Mennyi esélye lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mennyi esélye lenne nálatok egy ilyen nőnek?

Figyelt kérdés
A barátnőm 28 éves férjnél van(de nem boldog)van egy 2 hónapos kislánya.Diplomás,iszonyatosan jó humorú,szolid,remek az ízlése,nagyon empatikus(néha túlzottan is),alkalmazkodó a természete,házias.Nem iszik nem dohányzik nem bulizós,de szereti a nagy társaságot.Szeret menni ide-oda,nem otthonülős.Külsőre tényleg nagyon szép arcú(nem vagyok vele szemben elfogult),bár kerek(de sugárzik belőle a nőiesség)a testalkata és itt a probléma.Azért nem lép ki a boldogtalan házasságából,mert fél,hogy mivel nem 40 kg és van egy babája így sosem talál párt magának.Nagyon fél a magánytól.Mi próbáljuk meggyőzni,hogy nincs igaza.Kíváncsi vagyok mi erről a véleményetek FÉRFIAK?Megismerkednétek egy ilyen nővel?
2009. szept. 23. 09:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
59%

miért vagytok ennyire elutasítóka? tisztára, mint a kankutyák! a más kölkét kinyírom, mert csak az enyémnek van helye ezen a világon!

könyörgöm egy babát lehet úgy is nevelni, mintha az a tiétek volna. mit zavar, ha veletek nő föl? úgyis apunak fog hívni titeket

a barátnőd meg ne csüggedjen. ha elhadja a férjét, szerintem akkor is találna párt. a gyk.hu meg híres arról, hogy nem az empátiájáról híres emberek tolongnak a szex és szerelem témában...

20/L

2009. szept. 23. 12:39
 12/19 anonim ***** válasza:
42%
"elhagyja" sorry
2009. szept. 23. 12:40
 13/19 anonim ***** válasza:
83%

Nem hiszem, hogy egyedüli kivétel vagyok a férfiak között, de én hasonló körülmények között ismertem meg a jelenlegi páromat. (Volt már egy korábban is.) Annyi a különbség, hogy Ő akkor már szakított. Mivel magam is túlsúlyos vagyok, ezt nem vetettem a szemére, azóta meg már nincs is mit a szemére vetni. (Nem úgy az enyémre.) :)

Kezdetben gondot okozott a baba, főleg, mert Ő nem érezte magát jó anyának, amiért eljár otthonról velem. Mióta együtt élünk, és közös a napirendünk nagy része, ebből persze már nincs gond.

2009. szept. 23. 13:06
 14/19 anonim ***** válasza:
78%
Én szívesen megismerkednék vele, de ez rajta is múlik. Fontos, hogy a férfi is legyen neki annyira fontos, mint a baba és hogy ne legyen elutasító az ágyban sem.
2009. szept. 23. 13:59
 15/19 anonim ***** válasza:

Nem tudom ki hogy van vele, de amikor én összejövök valakivel akkor szeretnék is vele lenni kettesben, csavarogni, utazgatni, tervezgetni.. egy 2 hónapos gyerek mellett ezt nem lehet. A gyereket gondozni kell, az pénzbe kerül, még ha eltekintünk is attól hogy az a más gyereke. A kapcsolat már előre meg lenne tervezve, pedig az eleje kellene hogy legyen az a rész, amikor a dolog még csak kettőnkről szól. Összejönni egy gyerekes anyával olyan, mint összeházasodni az első randin.

Bizony ezért fontos hogy az ember igen körültekintően válassza meg a párját, mert ha már jön a gyerek is és akkor derülnek ki a gondok, előáll ez a helyzet.

Nem sokan akarnának ismerkedni olyan nővel, akinek minden idejét a gyerek teszi ki és nem tudna foglalkozni az újdonsült párjával.

2009. szept. 23. 15:03
 16/19 anonim ***** válasza:
Nálam is a baba lenne a probléma, nem érdekel hány hónapos meg stb,nem az enyém és kész!Meg ugye h később esetleg szeretnék egy közös gyereket is akkor a sajátom szerintem jobban szeretném, kivételezni meg nem akarok szal tuti buko
2009. szept. 23. 16:14
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Az én anyukám 41 éves, háromszor szült, már nem egy bombanő, meglátszanak rajta az évek, de külsőre átlagos, szóval nincs elhízva. Ő is tökre félt, hogy magányosan hal meg, ha elválik apától... Végül megtette és most van egy párja, akivel nagyon szerelmesek egymásba, már évek óta nem láttam ilyen boldognak, éveket fiatalodott a kapcsolat hatására, előtte teljesen megfáradt volt, most viszont folyton mosolyog és vidám.

Olyan jó így látni őt. :)

Csak gondoltam leírom. 17/L

2009. szept. 23. 21:23
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Roppant egyszerű a dolog: ha PÁRT keres magának, azt találni fog. Ha APÁT keres, a gyereknek - azt nem.

Persze, ha már lesz párja, akkor az foglalkozni fog a gyerekkel is. De előbb párnak kell lennie, és csak utána apának.

Mindezeken kívül: hiába írtál regényeket - fénykép nélkül nem lehet dönteni.

2009. szept. 23. 23:02
 19/19 anonim ***** válasza:
Egy ismerősünk barátnőjének van egy 1 éves gyereke, és nem zavarja a baba. Sőt, még babaülést is vett a gyereknek a saját BMW-jébe, szereti a barátnőjét. Ha a barátnője szereti a babát, akkor ő is (nem kényszerérzetből, vagy szívességből), és már a szoba is megvan. (Habár az ö anyukája is máshoz ment, csak idősebb volt pár évvel a fiú, de a "mostohaapa" mindig szerette...szóval TALÁN ennek a hatása.)
2009. dec. 30. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!