Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nők nem szeretek a csúnya pasikat, akkor nekem, hogy hogy mindig összejön egy szép barátnő?

Figyelt kérdés

Én aztán bányarém vagyok, ezt mondták már, teljesen aránytalan test, meg minden, igazi Kvazimodo vagyok, mégis kedvességem szeretetem elég volt szerintem, hogy összejöjjön elég csini barátnők, ja és rendkívül szegénységnem élek szüleimmel.

Miért mondjátok, hogy a nőknek a pénz és a külső számít, talán rossz körökben ismerkedtek?

2013. ápr. 11. 23:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nekem van egy-két csaj ismerősöm, akik rondák mint a bűn, de valahogy kapcsolatból kapcsolatba mennek...

De van olyan gyerek is, akire ha ránézek a hányinger jön rám, és az is nővel van..

Szóval a kérdés lehet kamu, pont leszarom, de nekem ettől van még bizalmam magamban.. - Most komolyan, ha nekik megy, akkor nekem mért ne lehetne egy csekély esélyem?

2013. ápr. 12. 00:05
 12/16 A kérdező kommentje:
Küldtem képet az exemről együtt a hitetleneknek
2013. ápr. 12. 00:15
 13/16 anonim ***** válasza:
És mit csináljunk? Mondjuk én töröltem és tiltottam egyben olvasás nélkül. Kis ügyeskedéssel lehet ilyeneket tákolni.
2013. ápr. 12. 00:16
 14/16 anonim ***** válasza:
na küld el azt a képet nekem is, kíváncsi vagyok
2013. ápr. 12. 00:18
 15/16 anonim válasza:
nekem is küldj képet, kérlek :)
2013. ápr. 12. 01:44
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekem is küldj, nagyon kíváncsi vagyok.
2013. ápr. 12. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!