Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Éreztétek már úgy, hogy túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztétek már úgy, hogy túl sok évet pazaroltatok el egy szerelemi érzés miatt (fontos: ami már véget ért! )?

Figyelt kérdés

Sokszor olvasom, és találkozom is emberekkel akiknek évekbe telik feldolgozni egy szakítást, vagy csalódást.

Rájöttem, hogy 7 évig ettem a kefét egy fiú miatt. Mi jártunk is pár évig, megszakadt, megevett a dögvész évekig olyan szomorú voltam, utána ismét összejöttünk..vége lett annak is, most mindegy miért.

Már nagyon bánom! de csak azt az időt amit bánkódással töltöttem el! Rájöttem hogy nehéz elhinni a szakítás után, hogy még várnak ránk új izgalmas, és szép dolgok.

Most néha úgy érzem kár volt nem hinnem az időnként sablonosan hangzó szövegnek: hogy az idő mindent begyógyit.. oksika, csak öregedtem én is b*ssz*meg.

Abban bízom, hogy ezt majd több (vagy legalább egy két) olyan ember is elolvassa aki most bánatos a szerelmi élete miatt, és talán egy kicsit segít.

Tudom, néhányan azt gondolhatják hogy szerencsésebbek között vagyok amiért legalább átéltem, de mégsem érzem magam tapasztaltabbnak akár egy száz lánynál sem.

Még mindig nem vágom a pasik észjárását, de ez nem baj. Ha tovább sopánkodunk valamin, azzal csak a jövőnkből vesztegetünk értékes perceket.

Köszi hogy olvastál!

u.i.: persze ne úgy értsék egyesek hogy ideje orrbaszájba d**ni :D bocsi :D csak magatokra is legyen időtök, így értem :)

2013. ápr. 11. 22:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ismerős érzés sajnos én is nagyon sokat senyvedtem egy lány miatt és utológ olyan dolgok derültek ki róla ami miatt még jobban utáltam a helyzetet h ennyi időt elb*szt*m rá:(
2013. ápr. 11. 23:42
 12/13 anonim ***** válasza:

Értelek kérdezö.

De ha szóbajött az pénz, reagálnék rá.

Volt egy kapcsolatom amikor még szó szerint csóró voltam és a lányt egyáltalán nem érdekelte. Szeretett úgy ahogy vagyok. Közel 3 évig együtt voltunk. Amikor szétmentünk, nagyon el voltam keseredve, mert úgyéreztem senkinek nem fogok kelkeni. Valamiért mégis elszánt lettem és olyan dolgokat vittem véghez, amit elötte nehezen tudtam volna elképzelni magamról. Persze az elején a méreg hajtott :), késöbb már a jóérzés. Azóta nem vagyok csóró, edzek keményen,

stb...

Ha nem merül valaki túl sokáig önsajnálatba, azt gondolom nagyon jól tudja építeni a jellemet (is) egy szerelmi csalódás.

2013. ápr. 12. 00:10
 13/13 anonim ***** válasza:
Örülök hogy ezt leírtad, nekem segít valamelyest, legalábbis az a tudat hogy nem vagyok ezzel egyedül és hogy most már tényleg jobb lenne ha a jövőre koncentrálnék... persze mondani könnyű... de igyekszem :)
2013. ápr. 12. 05:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!