Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az élettársam megbízhatatlan, és az alkohol rabja. Mit tegyek?
A párom évek óta az alkohol rabja. Ez nálunk úgy néz ki, hogyha pénz van a kezében akkor iszik, és nem tud megállni egy vagy két sörnél, hanem addig iszik amég van sör, vagy pénz. Nem ver, meg ilyesmi, de én gyűlölöm a részeg embereket, és sosem akartam ilyen emberrel együtt élni. Most mégis úgy érzem a legjobb az lenne, ha lépnék. Próbáltam vele beszélni (két éve próbálok) folyton ígérget, és megígéri, hogy soha többé nem fog inni, de aztán jön a fizetés napja, és ismét iszik. Volt olyan, hogy a fél város kereste, mert nem jött haza, még ő vidáman tivornyázott egy kocsmában két vén alkesz társaságában. Elkártyázott egy csomó pénzt. Gyerek nincs, és ha rajtam múlik egy jó darabig nem is lesz. Megbízhatatlan, már nem tudok bízni benne. Ő ezt nem érti meg, szerinte az, hogy nem tudok bízni benne nem gáz. Ha valaki nekem mondaná el ezt a történtet azt mondanám hagyja ott, de az nem olyan egyszerű, mert ettől függetlenül (még) szeretem. Most mit csináljak? Várjam meg még már nem érzek szeretet iránta, vagy hagyjam magára, és akkor még többet inna? Vigyem elvonóra? Oda sem akar menni.
Ő nem látja azt, hogy gond van. Szerinte minden rendben. Mit csináljak? Tényleg az lenne a legjobb ha szakítanék vele? Fiatal vagyok, és sokak által szépnek mondott lány, találnék mást. De ha egyszer még mindig szeretem?
Ti mit csinálnátok a helyemben?
"1 sör, nem sör! 2 sör fél sör! 4 sör 1 sör! 1 sör, nem sör!" Gyanítom sosem volt barátnőd. Az alkoholista férfiakkal nagyon nehéz. Én már beleroppantam idegileg.
Mindenkinek köszönöm a választ, igazatok van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!