Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden fiúnak aki tényleg szereti a barátnőjét ő a legszebb neki és ha szakítanak és lesz új barátnője akkor már ő a legszebb? Ez annyira gáz, hogy az összes fiú ugyanazt mondja mindig az aktuális barátnőjének. De ez őszinte?
Pedig igaz, mindig az aktuális a legszebb.
Nekem már egy sor nő tetszett az utóbbi 10 éveben.
Úgy évente mindig másba voltam állatira szerelmes.
Mindre elmondható volt, hogy elég jó macák, de van náluk is jobb. Olyan 10/8 10/9 esek voltak.
Mindet elszalasztottam, de egyiket se bánom igazán.
Mert mindig jött egy jobb és jobb és jobb.
Mindig az aki újabban tetszett, az totál közönbösítette az előző iránti érzelmeket.
Tehát ha én összejöttem volna mondjuk az elsővel, akkor már a második, harmadik miatt ezerszer a kiunt kategoriába soroltam volna át.
Ez van. Időszakonként minidg megtetszik egy újabb.
Mindig az a legjobb amelyik aktuálisan tetszik. Az előzőek pedig szintén voltak egy időszakban legjobbak, aztán rájöttem,hogy nem is akkora nagy számok.
Erről szól ez az egész.
főleg ,ha poligám vagy....Nem tudnék leargadni egy nő mellett, de elég sok férfi csalja a macáját, nem ritka jelenség ez a hozzáállás.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!