Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Komoly kapcsolatot akar, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komoly kapcsolatot akar, de sosincs mellettem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Több mint 7 hónapja vagyok a barátommal. Ő 19 én 18 vagyok. Elég komoly a dolog, tehát beszéltünk eljegyzésről, házasságról, gyerekekről. Valóságosan már kb 5 évre előre megterveztünk mindent. Viszont ő más városban lakik, itt egyetemista ebben a városban. Volt egy másfél hónap amikor nem találkoztunk. Aztán most megint egy egész hónap. Az életemben meg folynak a fontos események és ő sosincs mellettem.Teljesen kiakadok. Sőt van olyan hogy ilyenkor elutazik otthonról is tehát semmilyen úton nem tudok vele beszélni 1-2 napig. Én ezt nem bírom. Szeretném, hogy bár a nehéz pillanatokban mellettem állna:( Nem tudom mit csináljak, Ha ez így folytatódik, akkor nem tudom miért van nekem....
2007. szept. 15. 14:41
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
kérdezd meg tőle hogy mi lenne ha azonnal összeköltöznétek?ha hevesen elutasítja akkor még valószínü kell neki egy kis idő egy komoly kapcsolatra és szeretné még élni az életét
2007. szept. 15. 16:13
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
én nem akarlak el keseriteni,de ha igazán szeretne,biztos,hogy ki birna ennyi idöt nélküled?aztán az is lehet,hogy csak meg ilyedt!én ezért le ülnék vele beszélni,hogy biztossan akarja e még,és hogy nincs e valakilye!ne ilyedj meg,még találsz mást,csak most látszik olyan tragikusnak!én drukkolok,hogy tényleg igazán szeressen!mond el neki,hogy szükséged van rá!
2007. szept. 15. 18:49
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgetni kéne erről vele.Bár én úgy gondolom 18 évesen még várhatnál azzal a komoly kapcsolattal.Hát még Ő 19 és tanul!Várni is meg kell tanulni!Véglegesen ne kösd le magad,keress barátnőt,vagy hobbit,vagy valamit amivel elfoglalod magad Vagy tanulj Te is!Nagyon szép dolog a tervezgetés,de ez úgylátszik nagyon egyoldalú.
2007. szept. 26. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!