Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly kapcsolatot akar, de sosincs mellettem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Több mint 7 hónapja vagyok a barátommal. Ő 19 én 18 vagyok. Elég komoly a dolog, tehát beszéltünk eljegyzésről, házasságról, gyerekekről. Valóságosan már kb 5 évre előre megterveztünk mindent. Viszont ő más városban lakik, itt egyetemista ebben a városban. Volt egy másfél hónap amikor nem találkoztunk. Aztán most megint egy egész hónap. Az életemben meg folynak a fontos események és ő sosincs mellettem.Teljesen kiakadok. Sőt van olyan hogy ilyenkor elutazik otthonról is tehát semmilyen úton nem tudok vele beszélni 1-2 napig. Én ezt nem bírom. Szeretném, hogy bár a nehéz pillanatokban mellettem állna:( Nem tudom mit csináljak, Ha ez így folytatódik, akkor nem tudom miért van nekem....2007. szept. 15. 14:41
1/3 anonim válasza:
kérdezd meg tőle hogy mi lenne ha azonnal összeköltöznétek?ha hevesen elutasítja akkor még valószínü kell neki egy kis idő egy komoly kapcsolatra és szeretné még élni az életét
2/3 anonim válasza:
én nem akarlak el keseriteni,de ha igazán szeretne,biztos,hogy ki birna ennyi idöt nélküled?aztán az is lehet,hogy csak meg ilyedt!én ezért le ülnék vele beszélni,hogy biztossan akarja e még,és hogy nincs e valakilye!ne ilyedj meg,még találsz mást,csak most látszik olyan tragikusnak!én drukkolok,hogy tényleg igazán szeressen!mond el neki,hogy szükséged van rá!
3/3 anonim válasza:
Beszélgetni kéne erről vele.Bár én úgy gondolom 18 évesen még várhatnál azzal a komoly kapcsolattal.Hát még Ő 19 és tanul!Várni is meg kell tanulni!Véglegesen ne kösd le magad,keress barátnőt,vagy hobbit,vagy valamit amivel elfoglalod magad Vagy tanulj Te is!Nagyon szép dolog a tervezgetés,de ez úgylátszik nagyon egyoldalú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!