Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Láttatok már olyan jó pasit aki mindig odafingik az orrotok elé, vagy volt már olyan amikor megéreztétek és szakítottatok?

:D
nekem a barátom elfogultságtól mentesen is nagyon jó pasi (mások is mondták,meg sok csak bomlik utána) és ő szokott fingorászni rendesen:):) mindig rá is szólok, vagy kimenekülök a szobából:) de eszembe nem jutna emiatt szakítani vele:) 24/L

Hogy szakítanék e a párommal azért, mert odafingik mellém?
Elvégre nem kirakatbabákkal vagyunk párkapcsolatban, nem?!

azért szakitani,mert érzem a szagát?:D
hány éves vagy?:D
párom emésztésére gondolva akkor egy babgulyás után 5percenként szakithatnék vele:d
és mégse...

Hát.. nemistudom. Szerintem férfiakban van néha annyi tisztelet h nem a bnőjük orra alá, másrészt aki jólnevelt az kimegy inkább onnan. Másrészt én annak vagyok a híve h.. 'inkább ez jöjjön ki mint egy mentő'. :D
Szóval ennyi. ( :

Szerintem meg igenis lehet szakítóok. És most nem arról beszélek, hogy véletlenül, nagy ritkán kicsusszan. Hanem arról, amikor valaki ezzel szórakozik, hogy direkt odafingik és jókat röhög rajta. Főleg akkor, amikor tudja, hogy a párját ez zavarja.
Nekem volt egy pasim, az állandóan bereccsentett, irtó büdös volt, ő meg jót röhögött. Volt, hogy égtem is miatta, pl. amikor a teli villamoson fingott be.
Itt szerintem nem is konkrétan a fing a gond, hanem a tiszteletlenség, a másik véleményének semmibe vétele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!