Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korai lenne még a gyerek?

Figyelt kérdés

4 éve vagyunk együtt én 21(N),ő 28.Még tanulok,de úgy érzem,ha elvégzem(még egy év) akkor már készen állnék rá.A szüleim viszont hallani sem akarnának róla még jó pár évig.

Valóban butaság 25-26 alatt szülni?

2013. ápr. 10. 19:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Felnőtt ember vagy, ha végzel gondolom el is fogod tartani magad. A szüleid maximum tanácsot adhatnak neked.
2013. ápr. 10. 19:32
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez azért felelőtlenség, mert ha egyszer el akarsz kezdeni majd dolgozni, ott fogsz állni 30hoz közel ( vagy már túl )pályakezdőként gyerekkel kb esélytelenül. Legalább 1-2évet dolgozz előtte szerintem, mert lehet, hogy most ott a pasid aki eltart, de bármi történhet.

22N

2013. ápr. 10. 20:13
 13/20 anonim ***** válasza:
Iszonyat korai.
2013. máj. 24. 16:48
 14/20 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el előtte dolgozni 1-2-3 évet, még akkor is, ha az anyagiakkal nem lenne probléma. Mert ha egyetem után azonnal szülsz 2-3 gyereket, akkor 28 éves korodig nem fogsz dolgozni, utána meg már sehova nem fognak felvenni, mert, h 28 vagy 0 tapasztalattal.
2013. máj. 24. 17:00
 15/20 anonim ***** válasza:

A szüleidnek semmi köze ehhez, ez a barátod és a te döntésed. Amúgy, ha megszületik az unoka, örülni fognak.

A saját és a gyerek érdekében viszont jobban tennéd, ha dolgoznál 2-3 évet a szakmádban, mielőtt szülsz, és babázás alatt is képeznéd magad (nyelvtanulás, továbbképzés stb.), mert valóban 28-30 évesen, két gyerekkel, nulla tapasztalattal, 6-8 éve megszerzett (elkopott) tudással sehova sem fogsz kelleni. És ez nem karrierizmus, hanem józan ész: pl. ha nem dolgozol, ha a férjed mondjuk elveszti az állását átmenetileg, nem lesz kereső a családban, ha valamiért szétmentek, akkor dettó. Ráadásul, az egyetlen szórakozásod a gyerekekkel való foglalkozás lesz, de egy bizonyos kor után ezt nem fogják értékelni (hanem az agyukra mész).

2013. máj. 24. 17:45
 16/20 anonim ***** válasza:
korai..
2013. jún. 8. 16:38
 17/20 Költőnő? ***** válasza:
ha ezt használod, h a szüleid "hallani sem akarnak róla" akkor az. Másrészt egyet értek az előtem szólókkal, a problémák nagy része pontosan 3-5 év körül jönnek először durván. A másik meg az, h oké h most eltart a palid, de igen -gondolj csak bele - ha ott hagy zéró munktapasztalattal mondjuk két év múlva egy gyerekkel. Te döntésed, de én még várnék.
2013. jún. 8. 17:27
 18/20 anonim ***** válasza:
21 vagyok és van több,mint 2 éves kapcsolatom, viszont én szeretnék gyereket, de kb 2 év múlva. Nem tudom miért jön mindenki a "koraival", azt szerintem egyénileg kell mindenkinek eldönteni, hogy mikor áll rá készen... De egy év alatt még annyi minden változhat (veletek is)
2013. jún. 8. 17:41
 19/20 józsibarát ***** válasza:

Nna. Én most megmondom a tutit. 50 éves korod előtt nehogy szülj, sőt tartós kapcsolatod se legyen 40 éves korod előtt. Élj, bulizz, d*gj fűvel-fával, és csinálj olyan karriert, amiből meg tudsz fizetni egy pszichológust, hogy ne nyírd ki magad.

A szüleidre, meg míg csak élnek, mindenben hallgatnod kell. Ha valamire azt mondják, piros, az akkor is piros, ha zöld. Sőt, a jobb gyermekek megkérik a szüleiket, hogy írjanak parainesist, amiben elmondják, mit szeretnének, hogy a gyermekük a haláluk után csináljon, és mit ne. (A még jobbak maguk jegyzik le a szüleik intelmeit.) Ez a gyermekre kötelező érvényű, eltérni a legszigorúbban tilos tőle bármiben is.

Most már kikapcsolhatod az iróniaszűrőt.

2013. jún. 8. 17:52
 20/20 anonim ***** válasza:
gondolom azért nem támogatják, mert fiatal vagy, fennáll a veszély, h majd a nyakukbavarrod.. mint az már sokszor előfordult, ugye..
2013. jún. 8. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!