Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akadály lehet egy kapcslatban, ha az egyik fél dohányzik, a másik pedig nem? Tapasztalatok?
Én voltam az egyik aki írta,hogy nem kéne olyan aki dohányzik. Van barátnőm köszi :) . És elhajtanám igen ,mert egyik ,hogy van barátnőm , a másik ,meg hogy dohányzik. Én nem tudom elviselni a dohány szagát. Vagy amikor csókolózól és azért lehet érezni. Vagy a ruháján ha érzed. Persze a dohányosok ezt nem érzik,de aki nem ,az igen. És nem fogom azt sem eltűrni ,hogy a leendő gyerekemet bármi áron is károsítsa a hülyeségével ,és azt a pénzt amit dohányzásra költ is el lehet költeni sokkal jobb dolgokra :) És azt sem szeretném,hogy plusz egy esélyt adjon arra magának,hogy beteg legyen.
A dohányosok sokkal gyorsabban is ráncosodnak.
És ha neked ennyiből áll egy kapcsolat,hogy elhajtanád-e mert jól néz ki ,akkor igen csak szomorú ember lehetsz ,mert nekem egy kapcsolat nem csak a külsőségeken alakul. Sőt nagyrészt nem. Na akkor lehet reklamálni meg lepontozni ... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!