Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "legjobb barátomba" vagyok "szerelmes". Szerintetek lehet Nála esélyem?
Van egy "legjobb fiú barátom",aki már szinte azóta tetszik hogy megismertem.A fősuli 1. évének végére annyira jóban lettünk hogy elválaszthatatlanok voltunk és szinte már mindenki azt hitte járunk is,annyira feltűnő jelenségek voltunk.Bár suliban nem nagyon volt időnk egymásra,de azért skype-on minden nap órákat beszélgettünk suli után is.Több barátnőm szerint is tetszem Neki mert állandóan elpirul ha Velem beszél meg nagyon sokat bámul órán is még úgy is h. mellette ülök.Ez egy terepgyakorlaton csak tovább fokozódott..állandóan úgy kereste a társaságom,hogy kettesben legyünk,mindig mondta h. maradjunk le,ha a barátnőim jöttek volna oda el se mozdult mellőlem,cipelte a táskámat,a buszon a felajánlotta hogy a vállára dőlve aludjak stbstb.Még nyáron is találkoztunk,akkor is egész nap együtt voltunk és hozzábújva a vállán fekve beszélgettünk.A nyár közepe felé elég illuminált állapotomban skype-on bevallottam neki h. Nekem tetszik és szeretnék vele járni is.Úgy gondoltam sinen vagyok hiszen ha a volt pasim zaklatott telefonon akkor nagyon ideges lett és azt mondta h. legközelebb beszél vele és azt mondja h. mi együtt járunk hagyjon békén.Ez után a bevallásos eset után nem kerestük egymást,úgy éreztem mintha kerülne is,mert nemet mondott a tanulás és egyéb mondvacsinált dolgok miatt,pl nem bennem van a hiba stbstb(a szak legjobb tanulója vagyok,előtte is együtt tanultunk,szóval nem ment volna a tanulás rovására,bár 2. szakot is felvett szóval inkább az időhiányra értette)Kb 1 hónap múlva megint elkezdtünk normálisan,ugyan úgy beszélgetni mint azelőtt.Időközben beteg lettem,kórházban is voltam 2 hetet,azóta se vagyok jobban és állandóan mellettem van,mindig aggódik,suliban is vigyáz rám.Minden percünket együtt töltjük,sőt volt olyan is h. órán fájt a fejem és mondta h. dőljek a vállára és pihenjek.Van hogy 2 óra szünetünk is van akkor pl kiülünk a parkba és hozzábújva beszélgetünk.Minden reggel együtt megyünk suliba és hazafelé is elkísérjük egymást az állomásra.Itthon is mindig hív skype-on..Mindig mondja hogy mennyire kedvel,meg hogy nagyon jól érzi Velem magát.Csak sokszor megzavar az h. néha mondja hogy milyen jó haverok vagyunk és mennyire örül hogy így egymásra találtunk.Eddig talán úgy tűnne hogy úgy néz ki összejöhetünk,nem is beszélve arról,hogy azóta már le is adta a másik szakját,mint kiderült azért is mert keveset találkoztunk volna.Meg a különböző kis beszólások alapján is úgy tűnne:pl hív skype-on:Hogy vagy szép drágám?stbstb
de ma amikor arról beszélgettünk hogy sokan csak kihasználnak a tudásom miatt(pl adjak jegyzetet stbstb)és Ő is mondta h. így érzi mert mindent odaadok neki akkor mondtam neki erre ne is merjen gondolni stbstb..erre nem írt de utánna azt írta h. most hülyeségen gonolkodik és kérdeztem hogy min.erre azt írta h. csak azon gondolkodott h. nem-e azért vagyok Vele most ilyen jóba mert nyáron majdnem összejöttünk(hát ez a majdnem..nem rajtam múlt nah mind1..rossz kifejezést használ)és h. ne haragudjak meg..nem értsem félre mert tudja hogy hülyeség stbstb mert nagyon kedvel,örül ha együtt vagyunk,a másik szakot is azért adta le mert egyedül lett volna..Szóval nem értem mit is szeretne..(soha nem volt még barátnője,soha nem volt még szerelmes..és ahogy látszik nagyon fél attól,hogy nem tudja mit kell csinálni)Nektek mi a véleményetek?Adjatok tanácsot légyszi..köszi mindenkinek!

hát elég hosszú
ha a sráccal nem jönne össze javaslom
menj írónak

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!