Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 fiú közül kit választanátok? Nem "kamaszok", mindketten jócskán túl a harmincon.
Van a volt barátom, akibe szerelmes voltam, még most sem hagy hidegen. Szakítottunk, mert nagyon sok "pofont" kaptam tőle. Beleadtam apait- anyait a kapcsolatunkba, mégsem ment, leginkább miatta, neki minden rossz volt. Nyár elején történt a szakítás, másfél évig voltunk együtt.
Időközben megismerkedtem valakivel, akivel ugyan nem járunk, de találkozgatunk, jól érezzük magunkat együtt. Neki fontos vagyok azt hiszem, szinte a tenyerén hordoz, udvarol nekem, olyanokat tesz értem, amit az exem nem tett az elején sem. De nem vagyok szerelmes belé.
Most újra feltűnt az ex, azzal nyaggat, hogy megváltozott és csak engem szeret, vissza akar kapni.
Kicsit haragszom rá, mert végigszenvedtem a szakításunk után kb 2 hónapot (én hagytam el, de a helyzet kilátástalansága miatt), erre most felbukkan és felkavar :-(
Ti kit választanátok? komoylan érdekel a véleményetek. Kicsit bennem van, hogy talán az ex most csak azért hajtja ezt a nagy változás dolgot, hogy visszakapjon.(többek közt szenvedélybeteg volt és ennek minden velejárója :S),
Minden választ köszi
28/l.
Egy 28 éves nőtől több bölcsességet várnék:)
-nos az exed egy rossz fiú, akiből nem lesz soha más ember--tuti dobnám a búsba örökre--ez egyértelmű, nem? A férfiak nem változnak, engem ilyennel senki nem tudott beetetni.
-a rendes fiú, aki oda van érted, bezzeg nem kell. Belé kellene szeretned. De ezt nem lehet irányítani, sajnos.
Egyiket se válaszd. Szerelem nélkül csak átvágnád szegény udvarlód. A hazug exet is hagyd.
Keress más férfit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!