Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom állandoan hazudik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom állandoan hazudik nekem és utána mindig rájövök es azt mmobdja h elakarta mondani masnap h hogy ne. Rontsa eel a napomat. Szerintetek mit csinaljak hogy öszinteségre birjam?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 8. 23:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Annak, hogy valaki nem őszinte, nem mintha a hazudozókat menteném, oka van.

Akár a félelem is. Ebből nőhetnek ki a legnagyobb hazugság láncok, és halmok.

Írtad, hogy szerinted mindent képes letagadni, csak ne legyen konfliktus.

Te nem vagy féltékeny típus? Vagy nem kérted túl sokszor számon? Nem vagy túl birtokló?

Tényleg nem akarom védeni, csak az az egyik oldal, hogy valaki hazudik, mert ott a másik oldal, hogy kinek, és hogy tulajdonképpen miért.

Ha nem félelemből, akkor sunyiságból teszi.

Márpedig arra megadták a választ az előttem szólok, és akkor ezt a fiút bizony felejtsd el.

2013. ápr. 9. 00:30
 12/18 anonim ***** válasza:
60%

Az én volt férjem is ilyen volt, betegesen hazudozott abban is amiben nem kellett volna. Már javasoltam neki hogy kérjen segítséget szakembertől. Nem én kérdezgettem, nem kértem rajta számon semmit, nem hisztiztem, a saját barátai is ki voltak rá akadva, nekem panaszkodtak és sorolták, hogy miben hazudott nekik. Ők is azt mondták tőlem függetlenül, hogy ez már beteges amit csinál. Neki is az volt a kifogása, hogy nem akarta elrontani a napomat, nem akart megbántani, blabla... Na de a haverjainak???

Hagyd a fenébe, az ilyen sose változik.

2013. ápr. 9. 00:56
 13/18 anonim ***** válasza:

gondolom kb 16 éves vagy? abból sejtem, h bár egyértelmű h nem hozzád való a fiú és nem fog változni, te mégis azt tudod mondani h olyan tökéletes vele minden

hidd el nekem, én is hittem ilyen koromban h szerelmes vagyok és elnéztem csúnya dolgokat pasiknak de tökre kár érte, jön még neked olyan aki megbecsül és akkor rájössz h ez csak egy féreg volt amit meg éreztél az gyermekded rajongás meg ragaszkodás nem szerelem

2013. ápr. 9. 07:16
 14/18 anonim ***** válasza:
Innen is látszik, hogy a csajok az ilyen léhűtőkre buknak, mert vagányak.
2013. ápr. 9. 07:20
 15/18 anonim ***** válasza:
58%

A hazugság mindig kétoldalú dolog. Persze aki hazudik, nyilván az a sárosabb, de azért azt is meg kell(ene) nézni, hogy miért nem mer igazat mondani ? Balhézol, hisztizel, számon kérsz, túlságosan beleavatkozol az életébe....Ezeket csak Te tudhatod.

Sokkal jobb tisztán, őszintén élni, de ehhez olyan társ is kell, akivel LEHET őszintén élni.

2013. ápr. 9. 07:33
 16/18 anonim ***** válasza:
65%
Az én párom is hasonló. Amiből konfliktus adódhat, azt inkább letagadja, elsumákolja, hazudik róla, csakhogy ne legyen egy rossz szavam se. Nem tudom miért félnek ennyire. Abból sokkal nagyobb balhé van, ha kiderül h hazudnak, mintha már eleve elmondták volna azt a sok lényegtelen baromságot amit ők "konfliktusforrásnak" gondolnak.
2013. ápr. 9. 12:40
 17/18 A kérdező kommentje:
köszi a valaszokat! mar mindent megprobaltam hogy jobb legyen de sehogy nem ment telleg ott kell.hagynom sajnos pedid.ez volt a legszebb 3 evem ameddig nem.kkezdte el a hazugsagokat :)
2013. ápr. 11. 15:06
 18/18 anonim ***** válasza:
Na mi lett a hazug baráttal?
2022. máj. 21. 01:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!