Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mikor legyen a hónap fordulónk a barátnőmmel?
Március 29.-én jöttünk össze tavaly, és együtt voltunk 8 hónapot, tehát november 29.-én lettünk 8 hónaposak. Viszont december 8.-án szakítottunk. Most újra összejöttünk, de március 27.-én.
Viszont hiába a kb 4 hónapnyi egyedülállóság, azért ott van az a friss emlékű 8 hónap. Tehát ti mit mondtok, most áprilisban hanyadikán leszünk 9 hónaposak?
Mert végül is még úgy is számoltuk hogy voltunk együtt december 8.-ig.
Remélem tudtok segíteni, előre is köszönjük! :)
Két lehetőség van, vagy teljesen elölről kezditek a számolást, és akkor a kezdő dátum a márc 27. lesz.
Vagy a tavalyi márc 29. a kezdő dátum, és akkor minden hónap 29-én lesz a hónapforduló. Én nem adnám hozzá a nov29-dec8ig terjedő időt, szóval akkor 29-én lesztek 9 hónaposak. De csak 2 nap a különbség, szóval ebből kiindulva meg mindegy melyiket választjátok, amelyik szimpatikusabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!