Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen ez az ajándékötlet?
Még elég messze van, de arra gondoltam, barátnőm születésnapjára kap egy fotóalbumot, a közös képeinkről. Nem hagyományos lesz, hanem tényleg olyan mint ha egy könyvet lapozna, az egész oldalt beborítaná a kép, és olyan lenne mint egy könyvnek az oldala
Ez még nem egyedi, ez nagyon népszerű mostanság, a lényeg csak most jönne. Az utolsó 2 oldal üresen maradna.
Lenne rajta 1-1 dátum felül, körbe valami szép díszítés és egy kérdőjel középen ahova a képeket lehet majd ragasztani.
Szerintem nem fogja sejteni, a dátumok jelentését.
Nektek elárulom, akinek nem esett volna le, egyik az eljegyzés, másik pedig a házasság évének időpontja lenne :)
Persze lehet addigra már nem is leszünk együtt, nem is ez a lényeg. Ugye nem tudhatjuk, hogy mit hoz a jövő, csak reménykedhetünk. Szerintem ez eléggé romantikus, és ha együtt maradunk, akkor ez örökre egy szép emlék maradna :)
Szerintem nagyon jo otlet!:)
Ha tenyleg komolyan gondoljatok es beszeltetek mar errol,akkor remek ajandek.lesz:)
Nem beszéltünk erről, és nem is egy régi kapcsolatról van szó, mikor ezt megfogja kapni tőlem, még közel se lesz egy éve, hogy együtt leszünk.
Ellenben a dátumok is 2015 és 2017-t fognak majd mutatni, szóval remélem nem ijeszteném el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!