Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálha ezt? Csak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálha ezt? Csak egy menetre kellettem neki?

Figyelt kérdés

Röviden:

Már nem szeretem a párom, de nem fogok vele szakítani, mert nem heverné ki. Megcsaltam egy sráccal aki az utcában lakik, de most nem ír rám, elkerül, pedig ezelőtt olyan sokat beszéltünk...

1.nem fogom elmondani a páromnak

2.nem érdekel mekkora ribanc vagyok

3.értelmes válaszokat kérek h hogyan tovább... ://

2013. ápr. 7. 14:28
 1/10 anonim ***** válasza:
lehet meg az is ,hogy ismeri a párod és inkább kerül titeket
2013. ápr. 7. 14:30
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem ribanc vagy csak Kuvva :D
2013. ápr. 7. 14:31
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom,hogy milyen tanácsot várnál.A legracionálisabb opciót a leírásban kilőtted.

Igen,csak egy menetre kellettél neki.Nem tudom,hogy hogyan gondoltad,hogy van barátod és ő majd közös jövőt tervez veled miután megfektetett,vagy mégis mi?Nem értem,hogy miért akadtál fent ezen.

2013. ápr. 7. 14:31
 4/10 anonim ***** válasza:
A 2. válaszoló,pedig ki is fejtette a véleményem rólad.
2013. ápr. 7. 14:32
 5/10 anonim ***** válasza:

Kívánom, hogy tegye meg Veled ezt viszont valaki!

UI: Szóltam Istennek, hogy következő életedben adjon kicsivel több eszet!

F25

2013. ápr. 7. 14:38
 6/10 anonim ***** válasza:

Pedig jobban járnál ha elmondanád neki, vagy szakíts vele..

Szegény srác..:D

2013. ápr. 7. 14:47
 7/10 anonim ***** válasza:

igen csak arra kellettél neki

viszont ez ne Te döntsd el, hogy nem heverné ki a szakítást választanám, mint ezt a hazugságot, megalázást

ha meg fogja tudni a srác, sokkal rosszabbul fogja érezni ezek után magát, főleg ha mástól, sajnálom, de elég gerinctelen és primitív viselkedés, nem mersz őszinte lenni, mástól se várd el!! N

2013. ápr. 7. 14:53
 8/10 A kérdező kommentje:

Kíváncsi voltam... Ő más, fel tudott izgatni meg minden... Tud arról v van párom, találkoztak is... ://

Tnap beszélgettünk, s mondta h nem tudná mi lenne vele ha most szakítanánk...

2013. ápr. 7. 15:20
 9/10 anonim ***** válasza:
khrrrrrr PHÖÖÖ!! a ku*rva anyád :DDDDDDDDDDD
2013. ápr. 7. 16:13
 10/10 anonim ***** válasza:
Azt hitted majd megkéri a kezed?Vagy mit akarsz egyáltalán?Ha jól értem te mind a két fiút szeretnéd megtartani úgy hogy ezt ők ne tudják.Nem semmi kis basszus kulcs vagy te!!!!
2013. ápr. 10. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!