Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a legtöbb 30 év alatti lány alkalmatlan egy normális párkapcsolatra?
mert a pasik aztán olyan hú de érettek mi?!
mi van nem kellettetek valami cicababának és jottok ide sírni meg gyulolkodni?
Ez úgy hülyeség ahogy van, megint egy általánosítás. Érdekes én 22 évesen jöttem össze a párommal, rá fél évre össze is költöztünk, 5 éve vagyunk együtt.
A szerelem nem kierőszakolható dolog...
Szerintem meg arról van szó,hogy a mai nők zömében, főleg a nagyvárosokban lakók szarnak az egészre. Megjegyzem jól teszik! Modern világ, felgyórsult élet, változott értékkrendek, emberiségellenes kizsákmányoló rendszer, még ennél is csak fokozottan szarabb jövőkép! Egy ilyenre nem nagyon pattognak beleköllkedzeni a nők. Minek? Mikor nagyon saját magát se tudja eltartani az ember, nem hogy még egy családot, vagy kölköket!
Eleve már az előző generáció is olyan volt, hogy modernebb felfogású, a lányokat nem az ilyen házirabszolgaságra nevelték, hanem hogy tiéd a világ, szórakozz. Ez sem rossz dolog egyébként.
Egyszerüen szerintem derogál nekik a szaros pelenkát kitrágyázni a kölök alól, utána meg végigrinyáztatni a dackorszakot, a sulis felmérőket, és egy nap azon kapja magát, hogy egy kivénhedt családanyuka, aki mellett elment az élet! Nem valósította meg a karriercéljait, nem élte ki magát, nem élvezte eleget az életet, de szaporodott, a kölökkel is csak a nyűg van! Sokak a mai nők közül ebből nem kérnek! Kiveszett belőlük az anyai ösztön, családcentrikusság!
A mának élnek élvezeti szempontból, mert a jövő sokunknak kilátástalan. Még egy diplomás, jólszituált embernek, aki törekszik a jóra, annak is komoly probléma egy menő munkahelyet összekaparászni! Ezt ők is tudják.
nincs jövőképük, a mának élnek, amíg fiatalok, életképesek, kapósak, addig kihasználják a férfiakat, ami nekik is jóljön, a könnyű gyors szex, kipörgetni az életet ahogy kell, mert egy idő után, amikor kivénhednek, már nem lesz rá lehetőségük! Jól teszik.
Ígyis globális túlnépesedés van, nem kell annyira agyonszaporodnia magukat az embereknek. A bizonytalan jövőre szülnek. Csak azért mert önző mód egykét túlteng az anyaösztön benne nő ontja magából a kölköket, attól még az egy dolog hogy elbabázgat, de soha nem számolnak a jövőbeli nehézségekkel! Hanyagság! nem kellenek!
Úgyis tudom,hogy az unatkozó gyeses nők a computer mögött most lerántják ezt, mert zömében azok tespednek itt, de leszarom, több mint valószínű,hogy a kérdésre kb. ez a válasz!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!