Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni? Vele maradhatok? Lehet ebből jó dolog?
A barátnőm egy nagyon okos, és szép lány, de makacs is, nem tudom meggyőzni, azt mondja, hogy legyek nyitottabb és ne ilyen földhözrgadt, meg konzervatív... Református vagyok, ő is, megkeresztelték, és még konfirmált is, mégsem hisz igazán Istenben, azt mondja, hogy a Biblia metafórikus, meg, hogy akik természetről beszélnek azok egy felsőbb teremtő erő következményéről beszélnek, akik Univerzumrl azok ugyanennek az erőről, és akik Istenről azok pedig ugyennek az erőnek az összpontosulásárl, mert szerinte nem egy személy. Hisz a karmában, és néha még horoszkópot is olvas, és sosem jön templomba, azt mondja, hogy egy nap van amikor aludhat, akkor hagyjam békén.
F/22
Ezen ne lepődj meg, a legtöbb embernek erről szól a húsvét, sokan azt sem tudják mi történt ilyenkor.
Nekem is volt ilyen barátnőm, de egy idő után nem foglalkoztatott, hogy milyen vallási nézetei vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!