Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az hogy az idosebb férfi-fiatalabb no kapcsolatot általában nem itélik el de a FIATALABB FÉRFI-IDOSEBB NO KAPCSOLATOT sokan elitélik?
Mert fura. A nők előbb érnek, előbb is öregszenek, jó ha van 3-4 év korkülönbség a férfi javára.
Az emberek arra is furán néznek, ha a férfi alacsonyabb. Nyilván azért , mert ezek a dolgok furák.
Szerintem senkit se érdekel ez a korkülönbség dolog. Illetve aki szapulja az idősebb férfi és fiatalabb nő kapcsolatát, az szerintem pont úgy megszólja az idősebb nő, fiatalabb férfi kapcsolatot is. Mert mindennel baja van.
Az emberek többségének megvan a maga baja, azzal foglalkozik.
Meg kellene tanulni nem a külvilágnak élni és másoknak megfelelni próbálni.
"A nők előbb érnek, előbb is öregszenek"
=> Megfigyelésem szerint genetika, ki mennyire hamar öregszik.
Rólam pl általában senki nem mondja meg, hány éves vagyok, azt meg főleg nem, hogy a kedves férjem fiatalabb....
"Az emberek arra is furán néznek, ha a férfi alacsonyabb." => Valamiért tényleg, bár volt velem egymagas pasim, amit azelőtt kizártnak tartottam volna...
És találkozgattam egy ideig nálam alacsonyabb, nem mellesleg 6 évvel fiatalabb pasival is (végül csak baráti kapcsolat lett köztünk), ő egy nála 12 évvel idősebb nővel van együtt már egy ideje, közös gyerek is lett...
Kedves 37# !!
“”” "A nők előbb érnek, előbb is öregszenek"
=> Megfigyelésem szerint genetika, ki mennyire hamar öregszik.””””
Ezt rosszul értelmezted😂😂😂 de nagyon, nem külsőleg kell nézni az öregséget! Nemtől függetlenül változó, ez egyértelmű (nem csak te jöttél rá)
Hanem agyilag” kell értelmezni.
#38: Nem csak agyilag, hanem biológiai okai vannak. A férfiak (főleg, minél sikeresebb, nők körében népszerűbb férfiak) tudat alatt is a szaporodóképes korú nőket keresik, ezt látják szexinek. Ahogy a nő is szexibbnek lát egy Dwayne Johnson TESTET, mint egy Woody Allan TESTET. Miközben a 21. században nincs jelentősége. Attól még erre nedvesedik és erre áll fel. Ez van...
Eközben a férfiak esetében a leendő utód túlélése szempontjából (hiszen a nőnek is ez a legfontosabb, főleg neki, hiszen ő biztosan tudja, hogy 50%-ban az ő génkészletének hordozói) jobban számítanak az erőforrások és azok a tulajdonságok (elközeleződésre való hajlandóság), amikből a nő azt veszi le, hogy a férfi vele marad és ha félre is megy, a gyerek számára fontos szerepet fog betölteni.
Ezért lesz szexpiacilag értékesebb egy 20-30 között egy átlag csaj is, mint egy adonisz, ugyanakkor ezért lesz szexpiacilag értékesebb idős korban egy Sean Connery, mint egy Christine Lagarde/Angela Merkel.
Ez sajnos tudat alatti dolog. Még egy fiatalkori szexszimbólum, egy Pamela Anderson, Demi Moore vagy Madonna (akik híresek arról, hogy náluk 20-30 évvel fiatalabb fiúkkal vannak együtt) is csak a plasztikai sebészet csodáinak és a hírességének köszönheti. Egy hasonló kinézetű SPAR pénztáros (aki ebben az esetben valóságos genetikai csoda lenne, hiszen abból a fizetésből nem tellett volna olyan életvitelre és plasztikai sebészre) is maximum jó esetben egy nála 10-20 évvel fiatalabb ukrán vagy észak-kelet magyarországi segédmunkással fog tudni KOMOLY KAPCSOLATRA összeállni. Persze megdugni meg fogja őket a 20-30 közötti szexisten is. De ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!