Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyik barátnőm azt mondja hogy jár egy fiúval és amikor felesz vagy merszezünk akkor azt kellet volna tennie h puszilja meg a "fiúját" és nem tette meg?
szerintetek szeretik egymást? mert én szerintem nem és én ezt el is mondtam neki de nem hallgatott rám
kérlek válaszoljatok sokan hogy meg mutassam neki h nem járnak
1. Ha a fiú és a lány is azt mondja, hogy járnak, akkor elvileg járnak.
2. Más kérdés, hogy egy "kapcsolat" ahol egy puszit sem merünk adni a másiknak, az NEM nevezhető semmilyen kapcsolatnak. Max. ismerik egymást. :D
Ez lehet azért volt mert félénk, és nem meri társaságban.
17f
Puszi ??? ...... akivel együtt felelsz vagy merszezek azok közül bárkit megpuszilok...
ha CSÓK lett volna az a puszi, akkor meg rohadtul nem tartozik az senkire, ha én meg a csajom csókolózunk szóval lehet h én sem tenném meg feltétlen.... ez nem jelent semmit....
amúgy nagyon értelmes dolgot írtál: "kérlek válaszoljatok sokanh ogy megmutsaam neki hogy nem járnak" - Te IQ betyár....... ezzel aztán jól megmutatod neki hogy: "nem , ti nem jártok, ti utáljátok egymást...:"
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!