Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy a pasiknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a pasiknak nem a normális lányok/nők tetszenek, hanem a sok kis magamutogató akármi? (többi lent)

Figyelt kérdés

Nem értem, mivel jobb egy olyan lány,aki kipakolja mindenét,van rajta 10kiló vakolat,az értelmi szintje 0 és csak egy elkényeztetett kis nemtudommi,mint egy normális,jófej lány, aki szolidan(de attól persze még lehet csinosan) öltözik,nem sminkeli agyon magát,értelmes,nem kényeskedik és az életcélja nem az h minél több buliba eljusson,leigya magát és átmenjenek rajta minél többen...?

Még mielőtt jönnének a sértő kommentek, szeretném tisztázni,hogy nem magamról beszélek, nekem van párom. Egyszerűen csak ezt látom nap mint nap és nem értem(mint ahogy azt sem, hogy egy 13 éves lány miért néz ki 18-nak,miért jár miniszoknyába és a bokájáig kivágott felsőben,miért sminkeli agyon magát,miért iszik csúnyábban mint 1 férfi, és legfőképp h a szülők h engedhetik ezt meg nekik. :/ ).

2013. ápr. 5. 18:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyre több fiú gondolja magát akkora "szvegnek" és ezeknek a mondvacsinált fiúknak kell a páwalány.. :) Szerintem inkább őket dugják és dobják el, akinek van önbecsülése nem rázza a valagát mindenhol, és nem kap csipőficamot minden lépésnél.
2013. ápr. 5. 18:45
 12/19 anonim ***** válasza:
31%
ha van párod akkor hülye kérdés kiírása helyett inkább foglalkozz vele... míg teheted.
2013. ápr. 5. 18:55
 13/19 A kérdező kommentje:

Ces: Nem kívánom bizonygatni a korom. :)

9/11: Én most nem a "laza,belevaló" csajokra gondolok,hanem a sok kis ribi kinézetű lánykára (elnézést a kifejezésért,de ennél jobban már nem tudom leírni,hogy mire gondolok).

Én most nem egy könyvmoly,visszahúzódó nem tudom milyen lányra gondoltam. Persze mindenkinek megvan a maga személyisége. Legyenek vagányak meg minden,ezzel nincs bajom,de annyira szomorú látni,mikor (amint már írtam) agyonsminkelt,miniszoknyás kis 13 éves lányokat úgy visznek haza,mert annyira részegek h azt se tudják hol vannak.Az ilyen fajta lányokat nem értem, és hogy a pasiknak miért kellenek. Szerintem egyszerűen gusztustalan ez a viselkedés egy lánytól és az a baj h ezzel nem csak magát alacsonyítja le,hanem minden más nőt is, mert a férfiak kezdenek egy kalap alá venni minden nőt, mivel (sajnos) egyre több az ilyen mind a tinik között, mind a 20 éves korosztályban. :/

Nem értem, mi nem csináltuk ezt, mégis mindenkinek volt barátja és mi is tudtunk szórakozni.

2013. ápr. 5. 18:59
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Én például sosem voltam magamutogató, sem ribanc, de nem mondhatnám, hogy ne kellettem volna a pasiknak. Valószínűleg akik az általad leírt típust keresik, azoknak a pasiknak hasonló lehet az értékrendjük (már akinek van) és a gondolkodásuk. Az meg hogy csak tetszenek nekik... Szerintem ha csak dugni akarnak jó az olyan lány is. Talán könnyebb 10 perc után két vállra fektetni őket. Nem mindenki tartós kapcsolat céljából ismerkedik.

Ha arra vagy kíváncsi, hogy a szülők, hogy engedhetik a gyerekeiknek, hogy úgy viselkedjenek ahogy, arról szerintem érdemes lenne külön kérdést kiírnod, bár kétlem, hogy akár egyetlen érintett is válaszolna a kérdésedre:) Mi laikusok pedig csak feltételezésekbe bocsátkozhatunk:) Nekem édesanyám annak idején biztos lekevert volna egyet ha ittam volna:D A miniszoknyás résszel nem értek egyet. Miért ne húzhatna fel miniszoknyát egy 13 éves lány? Jó nem olyat, hogy ki legyen a segge, de azért a miniszoknya nem a derékmelegítő méretű darabokban merül ki.

2013. ápr. 5. 19:00
 15/19 A kérdező kommentje:

"Jó nem olyat, hogy ki legyen a segge"

Azért, mert a bulikra pont olyat húznak. :)

2013. ápr. 5. 19:37
 16/19 anonim ***** válasza:
Akkor inkább az a kérdés, hogy miért kapnak 13 évesen kimenőt éjszakára:)
2013. ápr. 5. 19:44
 17/19 A kérdező kommentje:

Hát igen...

Nem értem a mai szülőket. :/

2013. ápr. 5. 19:45
 18/19 anonim ***** válasza:

A szülők manapság már nem törődnek a gyerekeikkel, nincs rá idejük, stresszesek, 3 műszakot vállalnak, hogy eltartsák a családot...sok oka lehet ennek. A másik pedig, ha egy gyerek rossz környezetbe kerül pl már az óvodában (már az ovisok is káromkodnak...), általános iskolában, akkor rájuk ragadnak rossz szokások. Persze a lányok is mit látnak, minden újság tele van agyonsminkelt anorexiás modellekkel,és hát nem kell messzire menni, a környezetükben is ezt látják az osztálytársaik között is.

Egyébként meg, azok a férfiak, akiknek egy köldökig kivágott felsőjű, miniszoknyás, agyon sminkelt lány kell...hát azok nem is hosszútávú kapcsolatot terveznek, elhiheted. A felszínes emberek választanak ilyen párt. Nem általánosítás, de hány BMW-vel, Mercedes-szel mászkáló kigyúrt kopasz pasinak van szilikonmellű, platinaszőke nője...nem számolgattam, de soknak. Ezek sem lesznek együtt 30-40 éven keresztül.

De egyébként nem kell velük törődni, a sok szoláriumtól majd meg lehet nézni a ráncos bőrüket, és a 2-3 férjet, akit már elfogyasztottak, plusz minden férjtől 1-1 gyereke is lesz. Ki irigyelné őket?

2013. ápr. 5. 21:14
 19/19 anonim ***** válasza:
Az a baj h ez a probléma fordítva is fent áll...
2013. ápr. 5. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!